聽咗好耐有啲蝦缸係你隔離,即刻捉上黎再即刻燒嚟食嘅餐廳,勁想試下🤣今晚有得試喇!!!!一上到去其實感覺有小小似韓國個啲燒肉餐廳,有霓虹燈俾你打卡,有個小小爐俾你係度燒!最特別係隔離有個蝦缸,好似多咗個decoration!係水族館入面咁,好得意!!坐低咗店員好有耐性同詳細吓我哋解釋要點做!原來啲蝦捉咗之後要用冰去凍暈佢哋先,再放係爐面燒!我哋分別試咗落鹽同唔落,其實唔落鹽都好鮮味!可能我哋特登向高難度,挑戰揀啲生猛嘅蝦,所以啲肉係超彈牙,仲要有幾隻好多蝦膏添🤩出面仲有啲自助夾野食地方,有勁多海鮮🤭包括帆立貝,4種原條魚(淨係講得出大眼雞🥹),三文魚,生蠔,風螺,帶子,大扇貝,魷魚,鮑魚🤭超豐富!!有個叔叔不停refill ,所以唔怕無得食!!等熟嘅時候,餓嘅話外面都有啲野食👍🏼麻辣煮風螺,西蘭花炒蝦,豬紅,炸餃子同麥樂雞,醉蝦,涼拌青瓜木耳,麻辣魚皮!為住腸道健康,食咗好多西蘭花🤣而麻辣風螺就好入昃講麻辣勁!外面仲有好多串燒,俾你選擇!有唔同肉,蔬果,菇,腸仔,蒜蓉包,玉子,窩夫添😝有幾個係我encore咗好多次!👍🏼蒜蓉包一塊脆卜卜,熱辣辣又夠味嘅蒜蓉包,點會唔encore!👍🏼叉燒

👍🏼蒜蓉包
一塊脆卜卜,熱辣辣又夠味嘅蒜蓉包,點會唔encore!

👍🏼叉燒
入面超juicy!好入味,唔會好韌,有小小肥肉痴住口感very goood!!

👍🏼厚切白鱔
得一次㗎咋!無得任食🥺但真係世界級!厚到呢啖啖肉!個面燒到脆卜卜,好食!

👍🏼雞軟骨
純粹係私心地好鍾意食雞骨🙈hehe

👍🏼土匪雞翼
平時喺米線店食多,今次試下自己燒!好入味,黑椒味好出!!

✅燒爐好勁,要小心睇火,但係野食好快熟🤭
✅飲品櫃竟然有韓國燒酒
✅店員非常勤力,幫你清垃圾👍🏼
✅食品選擇好多,抵