2023-08-20 811 瀏覽
呢間coffee shop喺南豐紗廠度都幾出名,因為佢環境都真係唔錯,主要係行工業風🤓最啱文青打卡,都算大間,所以好適合同friend假期過嚟chill,不過都比較多人,我去嗰日都等咗一陣先有位✨Egg benedict with salmon 🍳$88✨Koko Breakfast🥗🥖$128All day breakfast 有炒蛋、煙三文魚、薯餅、茄汁焗豆、腸、多士同埋沙律菜,種類來講都唔算少,自己都幾鍾意佢個炒蛋炒得好滑🤤佢個toast嘅顏色比較特別,係加咗天然嘅色素,但其實食落都冇分別🤪佢都烘得好香口好脆,其他食物都正常發揮,但係all day breakfast以呢個價錢來講都算係少少貴😢不過如果計埋個環境都值嘅Friend就試咗班尼迪蛋,見到佢個水煮蛋都好正好流心🤤夾埋蛋黃醬、煙三文魚同埋個包一流,個人覺得食呢個會抵啲🤓
✨Koko Breakfast🥗🥖$128