2018-04-07
唔係朋友介紹真係唔知官塘呢間 Give me 5 有抵食半自助午餐!飲左三杯餐酒已回本!呢渡地方好大,樓底高,燈光柔和,好 relax ! 餐湯、沙律吧、甜品同紅白餐酒任飲!今日嘅餐湯係蘑菇忌廉湯,用足料,個湯唔錯。超過九款唔同嘅沙律,隨便配搭,記得留翻個肚食甜品!主菜任君選擇唔同既級別,由於有紅白酒配對,我選擇左澳洲肉眼扒(八安士)配野菌燒汁, 都只不過收合理價錢 128元,非常抵食。足八安士肉眼扒嫩滑多肉汁,慢慢据、慢慢嘆酒,配有炸薯肉、雜菜,好豐富!餐後飲大左少少,飲翻杯咖啡清一清腦袋,唔急既,可以休閑咁坐多陣,呢度仲有桌球玩,夜晚一定另有一番風味。好耐未試過 lunch 食到甘自在,唔經唔覺用咗兩三杯紅白酒,真正彷如忘了時間的鐘!
呢渡地方好大,樓底高,燈光柔和,好 relax !
餐湯、沙律吧、甜品同紅白餐酒任飲!