2020-10-21 26 瀏覽
秋風起大家都鍾意食大閘蟹,我自己就鍾意食炒蟹,啖啖肉就最好了。 尖沙咀的 翠林辣蟹舫我每個月都會食一次,皆因每月都有不同的推介,重點!重點!重點!係鎮店之寶都可以有半價優惠,一半價錢就可以食到高質素的避風塘香辣蟹,不能錯過!避風塘香辣蟹鎮店之寶 原價$588半價優惠這個誘惑叫我怎麼抵擋呢!避風塘香辣蟹的香辣夠惹味,我就是吃過之後會念念不忘的,可想言之我對這個蟹是非常滿意。賣相很有氣勢的避風塘香辣蟹,先影相打卡呃吓 like 先,做緊推廣仲有小食送添!首先品嚐蟹蓋的美味,滿滿的蟹膏鹹香夠味,避風塘炒蟹的蒜酥脆可口,蟹肉鮮甜又肥美多汁,肉質鮮嫩無比。最可口的超大蟹鉗啊!吃得好過癮。辣勁美味,飲埋啤酒就更加爽吖!黃金流沙蝦球 $38/隻我們倆一人一隻,大大隻超肥嫩的蝦球,非常彈牙鮮甜。炸到金黃色,黃金流沙跟蝦球一起吃更香更美味,根本就是絕配!如果怕油膩仲可以食啲沙律清一下味蕾。黃金豆腐 半價優惠菜式裏面有一個可口小吃,黃金豆腐 外脆內嫩,滑溜溜的質感,吃得津津有味,不錯不錯!餐廳新推出的大爺乳鴿,下個月一於再嚟試過。

避風塘香辣蟹
鎮店之寶 原價$588
半價優惠這個誘惑叫我怎麼抵擋呢!

黃金流沙蝦球 $38/隻

黃金豆腐

餐廳新推出的大爺乳鴿,下個月一於再嚟試過。

慶祝紀念
生日