2019-10-01 2430 瀏覽
好嘅料理好嘅放題, 唔易搵坐落仲要慢慢去享受,慢慢去嚐試,兩個人坐低,放題午餐,叫咗個,刀馬貝帶子餃子,野天婦羅,野菌天婦羅,南瓜天婦羅,海鮮和食,我哋就叫咗啲虎蝦,凡立貝,多春魚,法式香草龍利柳,牛油蒜蓉青口,同埋鹽燒牛脷,地獄牛脷,秘製牛柳,牛舌,一口牛,七味豚貝肋, 鹽燒豚貝肋,重有個香草雞翼,飲品就可樂,柚子茶,甜品就,綠茶同埋胡麻雪糕。埋單唔貴一人兩舊水有找。刀馬貝帶子餃子,野天婦羅,野菌天婦羅,南瓜天婦羅,海鮮和食,虎蝦,凡立貝多春魚,燒完食極都唔厭嘅,但係好易飽, 都食咗 6,7條。法式香草龍利柳,呢個香草味好味,再加埋龍利柳,燒烤完之後鎖住啲肉汁外脆內軟。好。牛油蒜蓉青口,可以接受。鹽燒牛脷,地獄牛脷,兩款牛脷都係厚咗的,可能薄的效果會更加好。秘製牛柳,果然係秘製 ,一啲都唔同一般牛柳,即係牛柳,爽呀一口牛,好味在一口,入口即溶,香濃味唔需要再落汁, 原美都咁好味。七味豚貝肋, 比想像中好好,多因為佢切得夠薄, 通常我係好少叫豚肉嘅,但係試過只要切得薄,燒烤得好,一樣係咁好味。鹽燒豚貝肋,香草雞翼,飲品就可樂,柚子茶,甜品就,綠茶同埋胡麻雪糕。
埋單唔貴一人兩舊水有找。

刀馬貝帶子餃子,

野天婦羅,野菌天婦羅,南瓜天婦羅,

海鮮和食,

虎蝦,凡立貝

多春魚,
燒完食極都唔厭嘅,但係好易飽, 都食咗 6,7條。

法式香草龍利柳,
牛油蒜蓉青口,可以接受。

鹽燒牛脷,地獄牛脷,
兩款牛脷都係厚咗的,可能薄的效果會更加好。
秘製牛柳,
果然係秘製 ,一啲都唔同一般牛柳,即係牛柳,爽呀
一口牛,

好味在一口,入口即溶,香濃味唔需要再落汁, 原美都咁好味。

七味豚貝肋,
鹽燒豚貝肋,
香草雞翼,

飲品就可樂,柚子茶,甜品就,綠茶同埋胡麻雪糕。