🌟😋午市超正蛋包飯定食套餐|Jan Jan 串揚專門店 🌟 呢間居酒屋小編已經encore左兩次 😎佢係大阪當地人氣嘅專門店主打串揚(串炸)🍢🍡第一次係未有禁堂食嘅時候夜晚堂食串揚 已經覺得好好味cp值高🤩今次再嚟食佢地尖沙咀分店限定蛋包飯真係冇令我失望🤪由於疫情佢哋本身營業時間係12點至3點但係我哋嗰日去lunch去到6點都仲有得供應想去試嘅朋友記住打電話去問下先啦 ——————— 🍳蛋包飯 🍱Omelette Rice HKD 98 味道: 👅👅👅👅👅 個蛋包飯啱啱拎上嚟嘅時候仲係出煙嘅 熱辣辣加埋啲特製醬汁淋喺上面 再切開個蛋包 啲蛋漿融入落啲飯到食一啖 好幸福啊 ~~~不過切彈嗰陣發生咗啲小插曲 🍢串揚定食🍱 HKD 126 Kushikatsu Set 味道: 👅👅👅👅入面有三文魚,半熟蛋,洋蔥,香腸,時令蔬菜🍢串揚啲皮好薄 😋就算炸洋蔥都炸得好好食 佢有啲特製醬汁有辣有唔辣任君選擇 一定要點 😆點完真係將個炸物既感覺昇華左 haha ! 🥰🥩🍙黑和牛腐皮壽司 Wagyu “Truffle” Inari Tofu Shshi HKD 49 味道: 👅👅👅呢個
🌟😋午市超正蛋包飯定食套餐|Jan Jan 串揚專門店 🌟

加埋啲特製醬汁淋喺上面
再切開個蛋包
啲蛋漿融入落啲飯到
食一啖
好幸福啊 ~~~
不過切彈嗰陣發生咗啲小插曲

入面有三文魚,半熟蛋,洋蔥,香腸,時令蔬菜

🍢串揚啲皮好薄 😋

但貴左少少😳
淋埋個醬汁一流 !😎

🌟套餐包括是日小食/醃製蔬菜/日式沙拉/麵豉湯 🥙🥗🥣
除餐附送飲品一杯
我哋叫咗熱柚子茶 個杯都幾靚打下卡先~

整體 我同友人都好滿意
CP值幾高 😁
日本嘢來講定食價錢算唔貴
推介!☺️

——————— (Max 5)
🤑性價比:🤑🤑🤑🤑🤑
🗺環境:🗺🗺🗺🗺
👩🏻‍🍳服務:👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳

📍Jan Jan 串揚專門店 Jan Jan Kushikatsu
🔍 尖沙咀赫德道25號尊豪坊1樓
🔍 灣仔皇后大道東100號2樓