瀛豐放題料理專門店

❣️午市狂擦瀛豐放題海鮮盛宴!必食$148追加任食奄仔蟹❣️同爸爸去銅鑼灣瀛豐放題料理專門店食午市放題😋本身諗住平平地食個set lunch,但見到放題加$148就可以任食清蒸奄仔蟹,即刻升級🌟第一時間更係點南仔蟹🦀每隻都係爆膏狀態,蒸得啱啱好,蟹肉鮮甜到震,仲要無限refill😍三文魚腩刺身盤係必點!厚切到似壽司飯咁厚,油脂甘香入口即溶。極品海鮮拼盤上枱仲有乾冰效果,打卡一流!海膽帶子鮮甜無腥味,泰式燒元貝超大隻,淋滿蒜蓉牛油,連殼啲汁都要啜乾淨!生蠔夠哂creamy,我哋encore咗三轉😆估唔到放題嘅熱食都咁高質!乾炒泰式金邊粉鑊氣十足,酸甜辣度平衡,椒鹽九肚魚外脆內嫩,咬開仲有魚汁爆出嚟,好食過好多大牌檔😚雖然飽到上心口,但一定要留肚食埋佢哋甜品😍 有多款唔同口味香港製造嘅CoCo Berry雪糕,蛋糕、糯米糍、山水豆腐花任君選擇😋

2025-06-10