2018-08-27 119 瀏覽
今日係我第一次食午市放題,估唔到食物選擇多,味道佳,服務一流,感覺好好呀~有一個自助區,都好多嘢食揀架,熱盤/沙律/甜品都會有~menu有好多選擇,good第一樣梗係食刺身啦,大赤蝦勁大隻,超級爽口,油甘魚質感好好,好有魚味呀,劍魚腩好肥美,完全係食緊一舊勁爽嘅肥豬肉咁,我就係最鍾意呢個口感喇,赤貝超爽超甜,不得了呀!和風汁牛柳粒好juicy好有牛肉味/鹽燒牛舌最正,好味到唔識形容,食完呢4串,之後再叫多4串添,就知幾好味啦/炒雜菜係正常啦,平時食嘅菜會係一塊塊,呢到係切晒絲,食得好方便架/燒雞翼唔駛講,必食唔會輸!海膽手卷,細細件容易食/火炙左口魚壽司估唔到咁好食,輕輕燒一燒bit晒啲魚油出嚟,入口即溶咁架,真係好正/火炙蛋黃醬蝦壽司,醬+蝦+飯已經係絕配,仲有燒一燒,完全係正到一條氣食晒3件~燒蝦-蝦味好濃烈/燒菠蘿-好甜/燒蕃薯仔-甜x100/焗蠔-又係加咗蛋黃醬整嘅,好味到唔識講嘢今期季節限定係桃味雪糕,梗係揀呢個啦,super~飲品任飲,hehe,啱晒我~

有一個自助區,都好多嘢食揀架,熱盤/沙律/甜品都會有~
menu有好多選擇,good
今期季節限定係桃味雪糕,梗係揀呢個啦,super~

飲品任飲,hehe,啱晒我~
2018-08-26