2019-08-31 164 瀏覽
阿女介紹我嚟食,帶埋婆婆,特登搭的士嚟食,我係度諗值唔值呀?一入到餐廳,細細間,唔係好多位。 老闆應該好鍾意足球球星, 所以牆上放咗好多關於足球嘅嘢。阿女點咗~黃金薯條~卡邦尼意粉~帶子黑松露意大利飯~夏威夷pizza。佢話黃金薯條一定要食,話必食之選喎。每人一個黑松露忌廉湯加一片自家製蒜蓉包。包好好食。湯都好好味。黃金薯條,出面包住鹹蛋黃。好夠味, 薯條脆卜卜,必吃之選。卡邦尼意粉,意粉軟硬適中, 汁醬好好味。黑松露意大利飯, 今次做得濕咗少少, 如果在乾身啲會更加好。 味道唔錯。帶子好大隻。夏威夷pizza比較失望, pizza底同醬都麻麻地。支持小店, 服務員態度好好,會介紹餐廳食品,慢慢講解。希望食物同服務可以keep住個水準。
黃金薯條,出面包住鹹蛋黃。好夠味, 薯條脆卜卜,必吃之選。
卡邦尼意粉,意粉軟硬適中, 汁醬好好味。
夏威夷pizza比較失望, pizza底同醬都麻麻地。
  • 黃金薯條
  • 北海道帆立貝意大利飯