2017-09-01 484 瀏覽
同fd去食晚餐,兩個女仔唔諗住叫太多,叫咗一個dinner set加兩碟小食。首先嚟咗前菜人,係蒜蓉多士同沙津菜,蒜蓉多士食得出係即整,啲沙津菜落咗好多油,整體都ok嘅。小食分別叫咗一口炸多士同埋炸蝦,拎上嚟係暖暖地,但食落都幾脆口,係值得一試。最伏😨😨係嗰set嘅海鮮龍蝦汁闊條麵,成碟面都係得五粒海鮮😡,闊條麵亦唔多,最多反而係番茄仔😰,嗰汁淨係食到咸味,完全冇龍蝦味。一碟咁嘅意粉連前菜都要成138,實在太貴。跟住叫咗兩杯嘢飲,我fd嗰杯係荔枝yoget,我冇試過唔評論。而我叫咗Villa Villia,話個朱古力溝酒嘅cocktail🍸,但我只飲到酒味,少少朱古力味都冇,咁樣一杯嘢居然要60幾,完全唔值。成餐飯要成3百幾,仲要食唔飽,食完再去咗元X食sushi🍣。
蒜蓉包同沙津菜

一口芝士且炸蝦