2022-08-28 317 瀏覽
專登拎咗一日weekday假,因為好想平日去一啲weekend唔會有位嘅cafe! 今次揀左拉花冇得輸嘅Pause it!今次晏晝14:45黎到,嗰陣掛緊3號風球🌬舖都有幾枱客,不過都有好多位。★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★-.,_,.-*☕️Latte $38今次就嗌普通嘢先 嗌其他特別嘢唔知做唔做到一個好靚嘅拉花家嘛😌今次唔想再有面對核突拉花嘅失望🥲於是的起心肝問店員可唔可以揀拉花圖案🐻真係好厚面皮好大勇氣🙈!最後我就揀左應該好少人揀嘅松鼠拉花🐿🥹🥹一放到上枱 我超開心!!!我超喜歡松鼠🐿️🥺!到而家都成日睇返張相🐿️☕️講返味道…係好香嘅Nutty咖啡☕️香滑感很好!好嘆啊!!🌮煙雞肉墨西哥餅 $68分了4小份,但餡料係爆哂的😀有雞肉同洋蔥🧅有少少辣🌶好鍾意配上嘅sour cream! 令墨西哥餅齊哂酸甜辣,好正!

☕️Latte $38

講返味道…係好香嘅Nutty咖啡☕️香滑感很好!好嘆啊!!
Latte
煙雞肉墨西哥餅