2009-09-05 2 瀏覽
嘩!對於我嚟講簡直係新發現,但我個friend話我out,佢話呢間嘢一向都好多人講喎!Anyway!我哋叫咗兩個burgers shareortobello Cheese Burger--- 點呢個係因為比佢哋鋪門口張poster吸引到,好在,都真係點對了。面包烤得很香,來到手上還是熱熱的,包面又有好多芝麻,good。牛肉勁多肉汁,嚇死我,無expect過一間小小fast food店可以做出這樣有水準的漢堡抓,牛肉亦烤得剛剛好。另一驚喜就係嗰隻Portobello,好大啊,又係勁香勁多汁,加埋有芝士;呢個包真係super。Foie Gras Beef Burger--- 點呢個係因為我係鵝肝fans。牛肉我唔再重覆講同讚了,鵝肝煎得幾好,外脆內軟,唔會太過生。$128也令我感覺非常值回票價。以漢堡質素來講,我會給呢間嘢十個讚。

我哋叫咗兩個burgers share:

Portobello Cheese Burger--- 點呢個係因為比佢哋鋪門口張poster吸引到,好在,都真係點對了。面包烤得很香,來到手上還是熱熱的,包面又有好多芝麻,good。牛肉勁多肉汁,嚇死我,無expect過一間小小fast food店可以做出這樣有水準的漢堡抓,牛肉亦烤得剛剛好。另一驚喜就係嗰隻Portobello,好大啊,又係勁香勁多汁,加埋有芝士;呢個包真係super。

以漢堡質素來講,我會給呢間嘢十個讚。
2009-09-04