依間餐廳好似酒吧feel一樣黑黑地勁有氣氛,超級適合聚會!店員唔多,見到得兩三個左右,但都幫我地影相~-黎到依間餐廳主要就係食漢堡包,款式夠哂多,好多都好吸引!都有意粉食,但得三、四款,緊係食Burger🍔最後叫左夏威夷雞煲,諗住揀個最普通實無死既。漢堡都好厚下,係一啖咬唔哂果d。食完覺得岩岩好,唔飽,但都唔餓囉。所以只食一個漢堡應該唔夠,可以叫d小食。味道方面,黎到仲係熱辣辣,食落有層次感,因為菠蘿同番茄,味道微酸,超級開胃,好食。雞扒都唔係好薄果d。另外我朋友叫左特大魚堡,貴我$10,但真係勁足料!三個手板咁長,一黎到我地全部驚訝左一陣😂覺得佢果個抵食好多!最後佢都食唔哂,要分d魚柳比我地食!整體黎講非常值得去,味道好環境好!雖然價錢真係唔係平果d,小貴,但都值依個價既!會再去幫襯
依間餐廳好似酒吧feel一樣
黑黑地勁有氣氛,超級適合聚會!

店員唔多,見到得兩三個左右,但都幫我地影相~
夏威夷雞堡

阿拉斯加特大魚堡