2017-07-23 207 瀏覽
平時好少黎CWB食放題, 今次第一次試呢間都覺得不錯一黎見到棉花糖機勁興奮, 有得玩又有得食, 好多小朋友整緊, 但都有人KEEP住清潔!落完ORDER未黎, 可以先食凍盤, 凍蝦幾鮮甜, 蜆冇沙而且幾厚肉, 有辣醬同泰式辣醬可選另外有D創作壽司, 黃色個舊係薯蓉, 凍凍地幾特別, 薯粉可以一試仲要我最愛的小食: 海哲 帶子裙邊 八爪魚 螺肉, 最開心係任夾 最後自己食晒HAHA海膽手卷一人一個, 海膽帶甘甜味 唔錯 飯的份量唔多剛剛好平時飲品通常都只有個幾款 而呢度仲可以嗌特飲 好驚喜!!粉紅色係紫貝天葵 紫色係豆蝶花雪梨 藍色忘了HAHAHA刺身種類不多 基本三文魚甜蝦個D都有 不過不失辣酒煮螺辣得好惹味炸物我只係食左芝麻雞翼 好香脆 雞肉入味!羊架高質呀!! 肉嫩多汁 而且好鬼大舊創作壽司也不錯 非常多款 個人最愛芝士系列甜品時間 除了雪櫃任食的款 仲有一人一杯哈根大根 非常完美!!!!!!整體來說都幾抵食 平日249加一 但食物種類係超多 凍盤甜品日式中式乜都有 食到勁飽大滿足!
平時好少黎CWB食放題, 今次第一次試呢間都覺得不錯

海膽手卷一人一個, 海膽帶甘甜味 唔錯 飯的份量唔多剛剛好

平時飲品通常都只有個幾款 而呢度仲可以嗌特飲 好驚喜!!
粉紅色係紫貝天葵 紫色係豆蝶花雪梨 藍色忘了HAHAHA

刺身種類不多 基本三文魚甜蝦個D都有 不過不失

辣酒煮螺辣得好惹味

炸物我只係食左芝麻雞翼 好香脆 雞肉入味!

羊架高質呀!! 肉嫩多汁 而且好鬼大舊

創作壽司也不錯 非常多款 個人最愛芝士系列