應該銅鑼灣開咗間高質素嘅火鍋餐廳,價格都幾性價比,佢哋喺佐敦有分店,餐廳主打唔同嘅鍋,可以隨自己口味,款式都幾多元化水煮魚,酸菜魚,雞煲,各式各樣嘅火鍋湯底,都有得選擇。除咗雞煲之外仲有啲燒烤所以我哋今次就點左黎試吓,款式真係非常多元化。我地點左年糕雞翼同埋牛舌,鮮果年糕非常之軟淋,有口感。另外雞翼入邊內有乾坤,而且去咗骨,非常特別,啱晒我呢啲比較懶唔鍾意食論骨嘅人。另外傲視都有驚喜質素非常唔錯。我哋就點左酸菜魚鍋入邊嘅酸菜非常多,魚嘅份量都唔少,一邊其中一大特色我覺得就係佢嘅米粉,平時米粉煮耐左會非常淋,同埋一夾就散,但係呢度保持到佢既口感,仲可以掛湯。另外佢嘅酸菜魚都非常之滑,再加埋勁多嘅酸菜好嘢味啊。我哋另外點左少少配菜最有驚喜嘅就係佢驚牛丸,爽之餘又彈牙,而且每一粒嘅大小都均勻。鴨血就係我平時食火鍋必點㗎啦呢度竟然有,有時出去好多港式火鍋都剩係得朱紅,所以呢一度嘅配菜真係幾多款式。臨走仲會送上雪糯米糍做甜品,好貼心而且餐廳可以望到海景啱晒一家人或者情侶小倆口望住海景邊飲邊食,店員嘅服務態度都好好,而且上單速度都快!下次再同朋友試過啦

另外佢嘅酸菜魚都非常之滑,再加埋勁多嘅酸菜好嘢味啊。