2017-12-07 87 瀏覽
晏就去左沙田新城巿廣場飲茶同個女玩snoopy 公園,夜晚就去試下大圍果間肉餅哥啦肉餅岩哂老中青幼~想帶阿女黎食好耐~我地好早6點都未到就去到~所以仲未有人不過都可以照落單,首先黎左老火湯先!老公讚話好飲足料,阿女都鐘意飲仲食埋西洋菜同粟米,不過我女好輪盡打瀉左d湯,真係勁唔好意思,而侍應哥哥都好快手幫手抹左個地我地叫左個黑松露帶子煎肉餅,其實邊款煎定蒸好都無乜頭緒,不過侍應哥哥推介黑松露依款煎好,咁就信佢!而事實好味!我估唔到黑松露原來整落肉餅再撈飯咁好味~我每啖都撈黎食!真係好正!個肉餅煎得好香~可能自己本身都鐘愛黑松露、所以覺得好正,而菜飯加埋清番d,而家睇番都想食~而另一個係金沙蛋黃蒸肉餅,因一個煎另一個想試蒸,都好唔錯喎!不過無咁特別,但又係送飯一流!因為咁今餐食多左飯筆畀阿女食係le 個、蒸清清地,佢都食多左飯,le 個都係每個父母既目標黎😛到個咖哩雞煲,對比下我鐘意食肉餅多d,咖哩味爭少少,但都好食既!食飽飽飲番個椰青水同橙汁清下,正~成餐畀我地清哂~而全場都真係好多一家大細黎食!去到就走就開始有人等位了希望下次試下其他唔同既肉餅!而且唔收加一真係好少見!而服務都好快速!

老火湯
黑松露帶子煎肉餅

而事實好味!
金沙蛋黃蒸肉餅

咖哩雞煲

食飽飽飲番個椰青水同橙汁清下,正~
希望下次試下其他唔同既肉餅!
而且唔收加一真係好少見!而服務都好快速!抵讚!
如港島區開番間就更好了~
2017-12-02
老火湯