(非會員)
2010-07-02 10 瀏覽
地點僻靜左d, 周圍唔見有大肆宣傳/ 派傳單, 早幾日無意經過先知開張, 尋晚兩個人去試了. 晚上十一時到, 都有唔少客人但不用等位.什果西米露 $18 ~ 比較'傑'身同香滑, 因為椰奶同芒汁都多,夠份量! 但honey反而鍾意水感重d, 佢覺得太傑, 好'漏'.什果冰燕 $22 ~ 之前响天悅松記食過, 印象中賣相靚又大碗勁抵食. 所以松記一開必試. 服務員一送上時, 大感失望.......份量沒有滿滿的之餘, 一看冰燕真的好少.....因為製造時先放什果在底, 再放冰燕(即是生果long高d冰燕啦, 同我食過的賣相及份量唔同)......完全失望.新店開張幾日, 水準不及舊舖? 我會俾多一次機會, 遲d試多次啦

2010-07-01