2015-08-02 6228 瀏覽
來左公司三年幾都未食過呢間野,真係有點兒過份丫。不過覺得要多人來先開心,所以一直無機會。今日6人行,跟同事來試下。原來有午市套餐,都好多款揀。我地一早就book定位同落定order! 唔使驚等位同無得食 同事訂左個咸魚煎肉餅,話係必食。去到,原來得4張枱,3大1小。靚姐拎左湯同飯俾我地,今日係白菜煲雞。湯睇落好清,但都夠火喉。第一個菜,枝竹斑腩煲,個煲上枱熱辣辣的。都幾足料,味道啱啱好。第二個係雞煲,內有豬肝。幾和味 咸魚煎肉餅上場,又係熱辣辣的。唔會太咸,同事仲話食到有甜果添!鮮魷炒西蘭花,無得唔好食啦!沙拉骨,呢個就真係麻麻。太多沙律醬喇!最後係蒜蓉炒雜菜,好大碟,抵食,無炒過龍,好爽脆!
同事訂左個咸魚煎肉餅,話係必食。
第二個係雞煲,內有豬肝。幾和味

鮮魷炒西蘭花,無得唔好食啦!
沙拉骨,呢個就真係麻麻。太多沙律醬喇!
最後係蒜蓉炒雜菜,好大碟,抵食,無炒過龍,好爽脆!
題外話/補充資料: 間野寫曬啲菜單係牆上,突然俾我見到有八寶鴨。超想食,不過要預訂。同事話下次食。如果好食就唔使去到中環咁遠。 呢間野無啲人講得咁好食,而且環境麻麻!
2015-07-31