2023-06-01
🚩 船渦 打邊爐好熱氣,湯底又肥仔😵💫我又想瘦又想食,咁就揀個蒸氣火鍋啦🥹媽咪話清蒸嘅嘢巧健康🤭〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈九品芝麻 $218✨三點刺身質素就一定唔係壽司店嗰啲嫁啦但勝在都清甜新鮮✨章魚燒打邊爐都有章魚燒食🤭裏面章魚肉都唔野少㗎,幾大粒✨海鮮-白蜆&大蜆 超多卜卜蜆,放入個爐度冇耐已經開晒口記得記得將啲湯例返入個鑊裏面你將會獲得非常之鮮甜嘅粥底-鮮魚片厚切兩大片石斑,味道真係零舍唔同有種特別鮮嘅魚香味✨肉類-美國肥牛-豚肉片✨三寶丸三款丸都好有驚喜牛骨濃汁牛丸 真係識瀨尿‼️超彈牙薑汁皮蛋貢丸 薑汁味異常濃郁,招牌墨魚丸 類似墨魚滑,基本上冇粉嘅質感✨蔬菜拼盤✨甜品🌈內務總管 $288✨三點刺身✨日式炸雞可能天氣熱,補妝補得厚粉左🥹✨海鮮-蟹 超級新鮮!大概喺個海橫行霸道嘅時候就俾人捉住左-元貝 依個火候超級緊要,自問自己唔識蒸嘅話可以帶埋我,我幫你食左佢✨肉類✨三寶丸✨蔬菜拼盤每樣都有少少,如果係蔬菜之鬼嘅話可能會嫌少我就剛剛好!✨甜品🌈明太子釀雞翼 $40佢哋依度所有炸物都係即叫即炸,所以等候時間有少少長雞翼釀滿明太子,唔會太鹹
🌈九品芝麻 $218
✨三點刺身
質素就一定唔係壽司店嗰啲嫁啦
但勝在都清甜新鮮
✨章魚燒
打邊爐都有章魚燒食🤭
裏面章魚肉都唔野少㗎,幾大粒
✨海鮮
-白蜆&大蜆
超多卜卜蜆,放入個爐度冇耐已經開晒口
記得記得將啲湯例返入個鑊裏面
你將會獲得非常之鮮甜嘅粥底
-鮮魚片
厚切兩大片石斑,味道真係零舍唔同
有種特別鮮嘅魚香味
✨肉類
-美國肥牛
-豚肉片
✨三寶丸
三款丸都好有驚喜
牛骨濃汁牛丸 真係識瀨尿‼️超彈牙
薑汁皮蛋貢丸 薑汁味異常濃郁,
招牌墨魚丸 類似墨魚滑,基本上冇粉嘅質感
✨蔬菜拼盤
✨甜品
🌈內務總管 $288
✨三點刺身
✨日式炸雞
可能天氣熱,補妝補得厚粉左🥹
✨海鮮
-蟹 超級新鮮!大概喺個海橫行霸道嘅時候就俾人捉住左
✨肉類
✨三寶丸
✨蔬菜拼盤
每樣都有少少,如果係蔬菜之鬼嘅話可能會嫌少
我就剛剛好!
✨甜品
🌈明太子釀雞翼 $40
佢哋依度所有炸物都係即叫即炸,所以等候時間有少少長
雞翼釀滿明太子,唔會太鹹