2023-04-05 133 瀏覽
最近發掘到一間好正嘅韓國菜外賣店🥡就係位於葵芳嘅K Chef Story🇰🇷有多款食物提供,好似炸雞、韓式蓋飯、韓式拌飯、紫菜飯卷、小食、炸物等等😍喺香港都享受到連韓國人都非常喜愛食嘅健康韓國料理🇰🇷炸雞有多款口味,包括:原味、香甜、BBQ甜辣、辣椒蛋黃醬、黑蒜、雪霜芝士、黃金蜜糖🤩有原隻及半隻選擇,之後可以揀有骨或者無骨,今次我試咗無骨全隻黃金蜜糖炸雞🍯K-CHEF 獨家特別製造,蜜糖加上黃芥未醬嘅風味炸雞🍗甜甜地加上外脆嘅外層,雞肉嫩滑juicy💦另外亦有杯裝炸雞🍗有晒炸雞嘅口味,唔想叫咁多就可以試下呢個🤩我就試咗個原味😚烤牛肉蓋飯蓋飯有多款口味,我試咗烤牛肉蓋飯🍚韓式肉料理蓋在熱辣辣嘅白飯上,係簡單又美味嘅韓式料理😛多汁得嚟又足料,有蘿蔔絲、洋蔥、菇等等,相當滋味😋另可追加小食或沙律,我追加咗芝士波三件🧀

烤牛肉蓋飯

另可追加小食或沙律,我追加咗芝士波三件🧀

外賣自取