2022-08-09 2084 瀏覽
天氣咁熱🥵都唔想出街食lunch,今日突然想食韓國野,醒起有間去朋友屋企嗌過外賣party set黎食係唔錯的😋泡菜+白蘿蔔+大豆芽全部前菜既份量都算多!泡菜切合大部分香港人口味 唔會太辣得黎又夠味😌 白蘿蔔酸酸的好開胃~芝士牛肉紫菜卷🧀🥩個人最鍾意芝士牛肉紫菜卷😍芝士同牛肉呢個組合係冇得輸 每件飯卷既牛肉都多到就黎瀉出黎😆而且牛肉好好味好出色💯炸蝦紫菜卷🍤以為外賣炸物會冇咁脆口 但一食比我想像中脆👍🏼頭同尾都特別大件 配以沙律醬 蘿蔔絲 青瓜絲 將蝦卷昇華💯醬汁無骨雞🐤每件無骨雞都沾到酸甜醬,每一啖都好夠味😋值得一讚係每件雞都又脆又滑!忍唔住食多幾件~韓式炒粉絲🥢最期待既韓式炒粉絲都有驚喜,份量多不在話下,配菜都好足料,麻油味都好香~獨特既係加埋黑淑,出面比較少食到,但又相當夾😎總括黎講,食物質素高 份量多 價錢親民😃店員仲要好nice!! 睇得出包裝都好用心🥡 下次想食韓國野時都會再嗌呢間😋韓米 (柴灣)柴灣小西灣道10號小西灣廣場本灣市場地下4號舖

泡菜+白蘿蔔+大豆芽

芝士牛肉紫菜卷🧀🥩