2024-04-27 43 瀏覽
我都钟意食拉面,见到玩朗呢间飞丸面去试下,佢系小店黎,食饭时间会排长龙,所以今日同朋友早过啲学生去😉🔸 塩味鸡白汤拉面🔸鲣鱼酱油拉面入面都有豚角叉烧1件,慢煮鸡胸1件,鸡肉丸、糖心蛋、竹笋、洋葱、青葱,鸡白汤浓郁奶汤味仲配紫菜,鲣鱼汤鲜甜👍🏻豚角叉烧肥瘦均匀,烤香过味道好香,慢煮鸡胸煮得软熟;鸡肉丸啖啖肉,最欣赏糖心蛋,煮得好入味,甜甜嘅蛋黄心流出😋😋两碗面汤底都好味,一碗浓郁;一碗鲜甜,任均选择。*蟹籽沙律蟹籽满泻,蟹籽份量多,青瓜爽脆新鲜,有蟹柳丝系入面😋 好鲜味*大坂饺子上面铺满木鱼,外皮煎成过,饺子层皮煎到好脆👍🏻内软有口感。*免治鸡肉棒啖啖肉冇骨,好有咬感,鸡肉棒用炭火烧得好香。叫小食奉送罐装饮,我拣左~波子汽水同埋无糖嘅乌龙茶。呢个价钱可以接受,佢有个学生限定~$56碗拉面送饮品,抵食👍🏻即叫即煮,热辣辣,好味道😋#pancake #pancakebb #元朗美食 #香港攻略 #香港美食 #民间食评人出色隐世拉面小店-麺屋飞丸 (元朗)📍元朗教育路87-99号鸿发大楼地下C号铺

🔸 塩味鸡白汤拉面🔸鲣鱼酱油拉面

两碗面汤底都好味,一碗浓郁;一碗鲜甜,任均选择。

*蟹籽沙律

*大坂饺子
上面铺满木鱼,外皮煎成过,饺子层皮煎到好脆👍🏻内软有口感。

*免治鸡肉棒
啖啖肉冇骨,好有咬感,鸡肉棒用炭火烧得好香。

叫小食奉送罐装饮,我拣左~波子汽水同埋
无糖嘅乌龙茶。

出色隐世拉面小店-麺屋飞丸 (元朗)
📍元朗教育路87-99号鸿发大楼地下C号铺