同男朋友放假拍拖仔,行街搵嘢食,係天橋途經望到個好大既黃色招牌,「利安魚蛋粉」,魚引發作😂😂⋯⋯入到去見到寫住自家製,吃魚的人士有福了———又點小得最愛吃魚🐠的我🤣😋每日新鮮自家打製魚麵、魚片頭、魚蛋、魚片,新鮮炸魚皮😋😋😋秘製牛肚,牛肚又係靚到不得了,好小可見到咁靚既牛肚.........👍凍🍋檸茶——-水準唔錯,茶味香濃又夠🍋味道凍奶茶——-香滑濃郁的奶茶,師傅不單只自家製魚類做得出色,連沖茶都有一手功夫👏👏豬🐷手配魚🐟麵🍜——-豬手炇得夠腍入味,魚麵不是很多地方有。而且仲要做得咁出色,全部用魚🐟肉做的魚🐟🍜,魚麵🍜彈牙,魚味夠,鮮甜的魚🐠肉麵,全因為每天新鲜自家打製,必吃.........🐟🐠🐟🐠🐟🐠🐟🐠牛肚河粉——-好靚牛肚。秘製牛肚又爽又甜,夠腍又不會過火,有咬口但又不會靭,炇得恰當火喉⋯⋯👍👍魚三寶——-魚🐟蛋、魚🐠片、魚🐟片頭,配有生菜🥬湯底,全部魚味鮮甜,爽口彈牙,份量足料,出色味道,抵食。老闆幾好人,介紹魚麵比我食,又講解打製魚麵,伙記不多,但已足夠,見到佢哋用心做食物,一間小小的魚蛋粉鋪頭都一樣食得好開心😃支持小店⋯⋯✌️✌️👍👍
每日新鮮自家打製魚麵、魚片頭、魚蛋、魚片,新鮮炸魚皮😋😋😋

凍🍋檸茶——-水準唔錯,茶味香濃又夠🍋味道