2018-08-31 391 瀏覽
相約朋友,難得佢已諗到想食燒牛肉,可以唔使諗食乜,淨係揀地方,簡單好多係OpenRice search下,見到呢度有不少好評,食物好靚,一於試吓。店舖裝修好靚,門口有大大個響字,幾有氣勢。而坐位空間亦都好寬闊,枱面亦都夠大,足夠放食物。呢碟係燒物,有鮑魚,螺,蝦,喜之次,每樣材料都好新鮮,好好味,海鮮我哋都有再encore第二轉首先值得一讚嘅係佢哋有個牌仔註名食材嘅名稱,呢個係做得好好嘅。牛肉們一上枱,一睇就知係好質素,脂肪分布好均勻。而每款牛肉,個質感亦都唔同,所以每樣都要試下,每種都各有特色,但全部都好好味。我哋結果都encore左幾轉牛肉刺身亦都好好食,尤其是海膽,好鮮甜飲品方便呢度真係超多選擇,呢個corner就係梅酒同抽子酒,都係任飲,唔使加錢。仲有紅酒同白酒,啤酒,花茶,汽水........好多選擇,都係任飲。真係值回票價。不可錯過嘅燒菠蘿天婦羅,做得唔錯,其中最特別嘅-榴槤,鍾意食榴槤嘅朋友,一定要試吓最後唔少得嘅當然係雪糕雪條啦,雪糕有movenpick,芒果雪皅

店舖裝修好靚,門口有大大個響字,幾有氣勢。

而坐位空間亦都好寬闊,枱面亦都夠大,足夠放食物。

牛肉們一上枱,一睇就知係好質素,脂肪分布好均勻。

我哋結果都encore左幾轉牛肉

刺身亦都好好食,尤其是海膽,好鮮甜

不可錯過嘅燒菠蘿