2023-01-04 31 瀏覽
係銅鑼灣行街 行到攰 朋友話帶我去食好西🤓來到發現原來係之前食過嘅burger 😙附近都有幾間餐廳 有露天位吹水食野 成件事好chill🥰 不過我哋行得比較攰 見室內多位就入去抖抖工業風裝修簡單唔花巧 有bar檯位又有霓虹燈😆都幾chill嗌左兩款唔同嘅burger試下 好貼心切開兩半 既方便食又可以同朋友share😆😆大烤菇芝士牛肉漢堡疊得超高🥰牛肉好厚一塊keep到嫩滑多汁👍🏻大啡菇都肉厚juicy 麵包烘得鬆軟而且滿滿牛油香😆特量芝士牛肉漢堡真係特量芝士👍🏻不過啲芝士就乾左 變成一塊🤣🤣若果熱啲keep到有啲流心就更好🥹漢堡扒煎得好香同juicy伴碟嘅薯條份量足而且夠香脆😝😝整體我比較鍾意大啡菇果款口感豐富啲👍🏻雞肉條配蜜糖燒烤醬呢個雞肉條好好食😍雞肉係有醃製過嘅有啲似雞胸 不過肉質完全唔老 外面炸得香脆 不用點醬都已經好好食熱朱古力味道好濃而且夠熱下次happy firday要試下坐室外嘅位置嘆啤酒🍻應該又係另一種風味😎

大烤菇芝士牛肉漢堡

特量芝士牛肉漢堡