2016-10-17 2289 瀏覽
呢間玩味十足既韓式燒肉店, 曾幾何時帶起一陣韓式燒肉熱潮主打呢類新潮韓式燒肉忽然間遍地開花, 正正因為咁, 生意難免被瓜分不少, 當然要改變一下生意策略, 變陣做燒肉放題既年代正式展開............想食咩就自己落單, 食物種類包括豬, 牛, 鷄肉及海鮮類, 另設啤酒汽水任飲坐底不久, 侍應送上前菜三碟, 落單後都算好快送上食物隨便點左幾款肉, 較為可取既係牛肋肉條, 肉質比較有咬口, 熔左D芝士點黎食仲好味道; 另外既梅頭肉肉質當然係比較腍滑D, 燒完剪開一條條食都好方便! 牛舌就薄得有點過份, 燒完食完全無口感可言!海鮮類就叫左蠔, 蝦, 帆立貝, 蠔燒完後變得好細隻但食到蠔味; 蝦肉欠彈牙; 帆立貝未燒已經細隻, 燒完仲變得無咩肉食!另設熟食類, 選擇都算幾多, 有煎餅, 餃子, 炒粉絲, 豆腐辣湯等, 而我地試左呢款辣炒年糕, 味道真係幾辣, 為免太飽肚, 只能食幾條; 另有冷麵, 份量唔太多, 加D醋汁及芥苿一齊撈勻食都幾好味!每位收$218另設加一, 限時90分鐘, LAST ORDER係30分鐘前, 侍應態度反應快, 適合一班人以一個價錢大吃大喝既地方!  比起
呢間玩味十足既韓式燒肉店, 曾幾何時帶起一陣韓式燒肉熱潮

坐底不久, 侍應送上前菜三碟, 落單後都算好快送上食物
每位收$218另設加一, 限時90分鐘, LAST ORDER係30分鐘前, 侍應態度反應快, 適合一班人以一個價錢大吃大喝既地方!  比起未做放題之前, 食物水準降低晒.........................OH!