2023-12-01 69 瀏覽
半年前在此渡過浪漫生日,今日相約一班姊妹再來光顧午餐,再享受下法國浪漫風情🍾,今次原來餐廳周年紀念8折優惠,感覺超抵食喁😎🤣。Mushroom soup,truffle cream個磨菇湯好creamy ,味道濃郁,系熱湯👍🏻。Beetroot salad,chicken breast紅菜頭雞胸沙律賣相好令,食落口感也滿分,紅菜頭好新鮮,雖然系雞胸,但好juicy😋。USDA ribeye,shallot jus個牛扒我地系叫4成熟,平時D餐廳煮得差糸會出曬血水好難食,今次這個要比個讃👍🏻!一滴🩸水也沒有,既肉嫩又有牛味,牛魔王一定不要錯過!Norway king salmon,fennel salad, citrus dressing三文魚食落5會感覺粗鞋,煎得個魚皮很香,個source 系有🍊香味,好特別,雖然我不太喜歡吃魚也吃光。 最後杯咖啡也一樣出色,飲得出系用新鮮咖啡豆沖,它為這一頓午餐劃上完美句號🌹。

Mushroom soup,truffle cream
個磨菇湯好creamy ,味道濃郁,系熱湯👍🏻。

Beetroot salad,chicken breast

USDA ribeye,shallot jus

2023-12-01