2013-11-15 909 瀏覽
尋日(15-11-2013 Fri)冇飯帶,同5個女同事一齊出街食,我o地分3人一隊去兩間目標食店等位,同一時間,兩間都有位.我o地就o黎呢間,我睇中o左$42.00o既大吉豚肉讚岐湯烏冬餐,但都多口問同事有咩好介紹?佢o地都話呢個,真係'橋'.咁我就食呢個,要熱檸水,而套餐原來有甜品送,只係餐湯同沙律要加錢.落完單,所有飲品都先到,之後就係我o既餐.吉列豬扒唔係算大件,鳥冬份量亦唔多,千島汁就更加只係薄薄咁一pat.我唔客氣先食.吉列豬扒厚度適中,口感都軟熟,蘸謹有o既千島汁食,我覺得分別唔大,因為真係太少.而烏冬呢?飲吓啖湯,唔鹹偏淡,烏冬唔可以叫做彈牙,只可以話OK,不過我係咁食都唔覺得口渴,應該都係冇味精.味道: 3分我o地食完後,侍應自己上是日甜品-朱古力mousse cake 6件,件件都好細件,朱古力味道算濃唔太甜,mousse夠挺身,底o既蛋糕正常鬆軟,呢個算係有啲驚喜.味道: 4分熱檸水就正常冇乜問題.味道: 3分服務:都OK o既,不過奇怪3個同事食拿坡里沙樂美膠芝士焗肉醬意粉,但都分三次到,乜唔係一次過焗o既咩?其他都冇問題,OK.環境岩o岩坐正六人卡位,舒適.

味道: 3分

味道: 4分

熱檸水就正常冇乜問題.
味道: 3分

服務:
其他都冇問題,OK.

環境:
o岩o岩坐正六人卡位,舒適.
2013-11-15
$42.00 (晚餐)