2009-08-10 23 瀏覽
之前係open rice 見到d 人介紹得幾吸引 (起碼應該個賣相會吸引到我個食肉男朋友, 令佢好過d 先啦) 就上去試下啦~ 2 個人叫o左3 樣野:1) 芋頭焗飯 <--- 好香2) 東坡肉 <-- 好得意, 真係整到好似肉咁有一層脂肪 + 一層肉3) 五柳魚 <-- 外脆內軟滑$220 已經包括加一同茶錢, 食到好飽, 上菜快, 雖然要搭台, 但坐得都算舒服好啦~ 到講o下有咩唔好啦1) 講真... 真係唔係抵食o既朋友仔~ 2) 等位o個時呢... 都有d 亂, 仲有比飛我地o個個人態度有d 輕佻, 不過入面d 待應o既服務態度都ok3) d 野食個味比較重同多油, 我就係"濟" 多過飽 (雖然出街食已經預o左, 不過如果可以少d 油會好d 啦)4) 我地出o左門口先知原來有信用card 優惠, 埋單, 落單o個時冇人同我地講wor~!!! 可以做好d o既:1) 既然等位派飛o既, 就認飛唔好認人啦~ 2) d chair 腳有rust, 搵d 野裝飾o下會好d3) 無啦啦有個待應 (佢應該係唔小心) 拎條毛巾"發"到我地張台, 我同坐我隔離o個個

2 個人叫o左3 樣野:
1) 芋頭焗飯 <--- 好香
3) 五柳魚 <-- 外脆內軟滑
$220 已經包括加一同茶錢,

食到好飽, 上菜快, 雖然要搭台, 但坐得都算舒服

好啦~ 到講o下有咩唔好啦

1) 講真... 真係唔係抵食o既朋友仔~

可以做好d o既:
1) 既然等位派飛o既, 就認飛唔好認人啦~
3) 無啦啦有個待應 (佢應該係唔小心) 拎條毛巾"發"到我地張台, 我同坐我隔離o個個都嚇o左一跳, 我地2 個就有d 無奈咁望住個待應o既背影遠去~~~ 希望佢下次小心d 啦

本來想比個喊樣ga, 不過d 食物o既賣相同個味都應該幾o岩食肉o既朋友, 所以都比個ok 啦~ 但係對於食素o既我就麻麻啦~~

2009-08-08