餐廳: 大中華飯店
資訊:

2019-06-08 187 瀏覽
男朋友想食小菜飲少少酒, 就帶我嚟呢度食野。佢話呢間唔算係好好食,但唔會係難食😂間舖喺巷仔入面, 但都好多人嚟食, 巷仔兩邊都有舖位, 多人等都好快有位。舖頭冇酒牌, 要喺前面間士多買啤酒。落單可以自己寫再比侍應姐姐。我哋寫左小炒王, 黃金魷魚同上湯勝瓜。碟碟餸都好大碟, 勝瓜仲切得好大舊。小炒王少少辣, 個腰果好脆好香😋 我本來係唔食韭黃, 男朋友話佢炒到冇青味, 叫我試下, 我一試就覺得好神奇, 點解可以去晒啲青味🤩🤩黃金魷魚好香口, 好香咸蛋黃味, 仲會見到咸蛋粒粒, 魷魚好彈牙👍🏻呢兩個餸用嚟送酒真係好夾😋上湯勝瓜除左有大大舊勝瓜, 仲有竹笙, 蒜子, 肉碎, 清清哋。整體嚟講都算好食, 但唔會話好有驚喜嗰種👌🏻👍🏻

呢兩個餸用嚟送酒真係好夾😋

整體嚟講都算好食, 但唔會話好有驚喜嗰種👌🏻👍🏻