2011-02-23 11 瀏覽
全因大新卡於2月28日之前來消費有六折優惠, 才約好友來食大餐。必食之選:Ribs 炸蝦拼盤 Shrimp Sampler最左為黑芝麻花生醬, 好味[b]牛肉闊麵 Beef Lasagna - - 老友必叫之選。- 我個人對一pat pat既或肉醬食品無咩興趣Parmesan Chicken Pasta 芝士炸雞長通粉 - - 老友話, 塊芝士好靚喎- 炸雞幾好味喎, d肉幾嫩- 長通粉唔會過淋。Loaded Potato煙肉焗薯 - 都係唔適合share食, 一人一部分, d料分唔均, 時間耐咗唔夠熱辣辣, 味道弱晒。每個主菜可以叫一杯茶啡, 一個價錢無限refill。可惜檸茶只是一杯紅茶, 另外畀片檸檬你。四大一小, 折後盛惠$675, 呢d才是真優惠!侍應服務又係睇人, 有個待應小姐好有禮貌, 有個就好唔小心+無禮貌, 唔多掂。無禮的一個, 激到我老友要提醒我唔好畀貼士。

必食之選:Ribs
炸蝦拼盤 Shrimp Sampler
shrimp sampler
最左為黑芝麻花生醬, 好味
牛肉闊麵 Beef Lasagna
。- 我個人對一pat pat既或肉醬食品無咩興趣
- 老友話, 塊芝士好靚喎
- 炸雞幾好味喎, d肉幾嫩
- 長通粉唔會過淋。
Loaded Potato煙肉焗薯
檸荼
每個主菜可以叫一杯茶啡, 一個價錢無限refill。
可惜檸茶只是一杯紅茶, 另外畀片檸檬你。
四大一小, 折後盛惠$675, 呢d才是真優惠!

無禮的一個, 激到我老友要提醒我唔好畀貼士。
2011-02-21
shrimp sampler