2023-10-19 91 瀏覽
拍拖咁耐,💫原來大家都未試過去酒樓食飯,今日就搞搞新意思,帶男朋友來到八方庭,呢度既環境好大,💫真係同正式既酒樓一樣,但唯一唔同既係呢度既環境高尚又舒服,已經係比較新式既酒樓,環境同座位都企理乾淨,💫我地兩個人去,所以我地坐得好闊落,張枱又夠大,睇到呢度好多菜式,價錢又唔係話好貴,見到對面枱,碟碟都好有份量,我地擇左三個菜式,✨叉燒拼燒腩仔,呢種我叫佢做雙併,主要既肉質都好靚,叉燒質感好軟腍,燒到好紅,而腩仔又好有口感,肥既地方又好夠油香,另一個菜✨就係翡翠炒龍躉球,佢既配合好夾,特別鐘意食龍躉球,唔知道佢點整,但佢整出來真係好好食,✨話梅涼瓜呢一款可以話心思滿分,疊到好靚好整齊,酸酸地既味道令人好開胃又可幫助消化,整體上都係質素之店✨