2022-04-27 19 瀏覽
尖沙咀山林路JUST'er Bar & Restaurant, 店內有霓虹燈牌幾吸睛,見menu價錢唔貴,又見評價幾好,所以試試!店員態度幾好,親切有禮。Juster科布 cobb salad. 可以選擇自己鐘意既汁醬,款款吸引,我就選了胡麻醬,配料夠多元化,青瓜,車尼茄,蛋,雞肉,沙律菜等,清新爽甜,大部份角切關係,更增口感!配上胡麻醬更香,唔膩帶甜香,好食。黑松露牛肝菌卡邦尼意粉, 松露嘅香味撲鼻而來, 而卡邦尼嘅醬汁完全封緊意粉嘅外層,味道夠濃郁!賣相精緻,意粉質地帶點q彈!相當不錯。芝麻雞翼,半煎半炸,雞肉既肉汁 keep到!而且夠嫩滑,簡單得黎都好好食!蜜糖柚子沙冰,冰涼口感!陣陣柚子清新香,唔會太甜,好高質,沙冰唔會整到死實,