2023-05-18
話說前排成日俾呢間西餐廳燒到🤣見到好多人食佢嘅海鮮拼盤大大份勁吸引!👦🏻不嬲都好鍾意食海鮮🦞所以呢日放工就帶佢去食呢間位於尖沙咀同佐敦交界嘅西餐廳🍴餐廳位置唔多,但就好有feel😎牆上掛滿哂霓虹燈!好有Modern同玩味嘅感覺😎🌟門西淋牛豬仁雞 VS 蝦兵蟹將🦞 $445呢個海鮮拼盤真係好誇張!乜都有好豐富😍😝🐷焗多汁豬仔骨豬仔骨焗得好香😚燒汁味好濃,而且肉嘅部份都好多,肉質都淋,啖啖肉好惹味🥰🦞多汁淫蝦呢個龍蝦真係好驚艷!!會話佢絕對係我呢年食過最好食嘅龍蝦😍!龍蝦大大隻,切開一半全部都係蝦膏同蝦籽😍啲膏完全唔腥,好鮮甜😋輕輕一刮,成舊龍蝦肉完整脫殼,食落真係好新鮮彈牙,而且係有海水味🌊勁juicy!!!😍好鮮甜好正😭連蟹鉗位都係有大大舊蝦肉🥺❤️🐔慢煮蒜香春雞(半隻)其實半隻雞都好大隻😳😂😂雞皮焗到好脆,上面係滿滿嘅沙薑粉,不過雞肉略嫌有啲乾身,可能焗得有啲過火~🦀炸軟殼蟹呢個軟殼蟹又係好好食🥹🥰唔單止大大隻,切開仲要完全係爆汁!食落側邊脆卜卜,中間就好juicy💦🍟香脆薯條身為薯條迷嘅👦🏻話呢個薯條好好食🤪比起平時餐廳食到嘅更加酥脆,而且好有鹹香味!真係食唔停口🙈會話呢個海鮮拼盤食
🌟門西淋牛豬仁雞 VS 蝦兵蟹將🦞 $445
呢個海鮮拼盤真係好誇張!乜都有好豐富😍😝
🐷焗多汁豬仔骨
🦞多汁淫蝦
🐔慢煮蒜香春雞(半隻)
🦀炸軟殼蟹
🍟香脆薯條
會話呢個海鮮拼盤食完真係好飽😂🤰🏻呢個價錢食到咁高質同豐富嘅海鮮真係幾抵!🥹絕對係我印象深刻嘅一間西餐!❤️
加一服務費:✅
回頭率:❤️❤️❤️❤️💛 (5個❤️為滿分,💛=0.5❤️)
📍地址:JUST'er Bar & Restaurant (尖沙咀)
尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖