2020-03-11 414 瀏覽
第一次係度食 食物質素普普 叫左個卡邦尼虎蝦意粉,D虎蝦居然係白雪雪 一D醬汁都冇,完全係求其烚熟左就擺上黎。之後問佢地有冇紙巾(我見到遠處有一大包抹手紙)佢地答我話一張紙巾都冇。好難想像係依家呢個疫情,呢種地方食野,可以一張紙巾都唔願意提供!明明我叫完餐俾完錢後一直企係度等(身邊完全冇人,得我一個,得一份餐要煮)所以見到我份餐時就好自然去羅,同我落單個位居然好緊張問我羅單,好似驚我偷左份餐咁。我以為佢地要 keep 單啦,誰不知問我要唔要番張單!真係吹漲😡 成間店D員工都騎騎呢呢。我見住另一個賣蠔既員工單又出錯,蠔又賣錯,當然連錢都收錯啦😆P.S. 以後都唔會再黎幫襯!Bad service!

P.S. 以後都唔會再黎幫襯!Bad service!

2020-03-11