2008-01-27
噚日一等5人去左西貢食飯...我地3個人係海邊等...全記d waiter係咁夾攻...不過以前食過...都覺得ok...但今次係唔多得囉~今次又係叫左個4人餐~龍蝦伊麵(d龍蝦都幾大隻囉~不過一睇就知係n隻龍蝦加加埋埋囉~唔似上次咁~係d細龍蝦),炒蛤(無上次咁辣,但比上次更少肉),蒸瑤柱(麻麻好…因為佢蒸得好老呀~),炸生蠔(正呀~宜家d蠔岩岩時候,好肥美…),,瀨尿蝦(雖然同上次一樣咁大隻…但好乾身囉~唔好食~)蒜容炒白菜仔(佢都唔係白菜仔黎既~但算la~送既)~之后另外叫左3個餸~燒鵝(勁好食囉~好耐無食過d咁fresh既鵝la~d皮係脆嫁~)墨魚鍋貼小棠菜(佢同炸墨魚餅係無分別囉~但好食好彈口囉~)瑤柱蛋白炒飯(但出面無乜分別囉~但都係for唔夠飽食姐~)最好佢地送左生果西瓜比我地囉~但我食左一份就投降la~因為勁cool囉~