2019-10-25 361 瀏覽
期待左好耐嘅紐約Shake Shack!!未到港已經聽過其大名~啲人話要排一粒鐘😱真係聽到都有啲卻步😲 但係好幸運地,7點幾到都係排左半小時就到我啦🤤由於店內座位比較少,慶幸有啲涼風~坐咗係室外 好chill😹🙌🏻😻叫左個Double shack burger+SmokeShack+🍟Cheese Fries+Milk Tea shake+ Shack Attack😻包你食過返尋味😹 .🍔Double Shack Burger: 入面除左係多左生菜同番茄,仲有一塊牛味好重好juicy既漢堡!再加上軟林林嘅麵包😜係同麥記冇得比既的確!.SmokeShack: 雖然沒有番茄和生菜,但多了片脆煙肉,再加左啲紅椒粒!香濃得來又唔會太油膩! .🍟Cheese Fries: 薯條林上咗一層厚厚嘅芝士醬,酥脆嘅口感配上濃郁嘅芝士,真係好好味🧀重點係好多醬.特別要提既一定係呢杯香港限定既Milk Tea Shake!!!!!!!🥤我幾喜歡它加人了少量茶味同雲呢拿味落奶昔到。奶茶味而稠身既口感,正🤤🤤🤤🤤 ..P.S如果中意食🍦黑朱古力雪糕既你!一定要叫呢個Shack Attack! 裏面仲有一塊塊黑朱
但係好幸運地,7點幾到都係排左半小時就到我啦🤤

包你食過返尋味😹 .

P.S如果中意食🍦黑朱古力雪糕既你!一定要叫呢個Shack Attack! 裏面仲有一塊塊黑朱古力同brownie!推薦✌🏻👍🏻👍🏻👍🏻
15 分鐘 (堂食)