2010-07-01
大把生意唔愁做, 服務態度極之惡劣等位冇系統, 冇人會幫你, 要企其他客人後面俾壓力佢, 要同人搶, 辛苦人辛苦自己!本來都唔係問題, food court 都係咁, 不過佢地方實在太窄, 又焗!!!幾經辛苦坐低左, 成檯垃圾, 冇人主動執野, 應該話, 就算叫都冇人幫你執依個時候有個阿姐鬧我隔離既人客: 唔好掛住食, 幫手執下野啦!!咩話??? 我有冇聽錯??? (冇聽錯) 叫客人幫你執野??? 聽到我O哂咀!!!俾錢你賺, 你叫人幫你做野??? 有冇病呀???叫野食又係呼天不應! d 阿姐全部有聽障?最少叫三次先有人理你, 所謂理你既意思係: "得, 轉頭"大概叫多三至五次, 就有機會有人真係幫你落單落單冇系統, 唔會記得張檯邊group 人點左邊d 野都算啦, 鬼叫十個人搭一張檯! 大家自律跟返落單次序領取食物啦最過份阿姐自己落錯單, 迫人要錯左既食物!!!咁都得!!! 十足十劉華個廣告: 先生, 西芹咪仲好過西籣花?過程如下:姐: 茄牛旦麵邊個?(全檯冇人應, 因為根本冇人叫依個)姐: 係咪你呀? 你未有喎客: 我係叫茄牛旦通姐: 是但啦, 你食茄牛旦麵算啦 (態度仲要好差下)
俾錢你賺, 你叫人幫你做野??? 有冇病呀???
叫野食又係呼天不應! d 阿姐全部有聽障?
最少叫三次先有人理你, 所謂理你既意思係: "得, 轉頭"
大概叫多三至五次, 就有機會有人真係幫你落單
落單冇系統, 唔會記得張檯邊group 人點左邊d 野
最過份阿姐自己落錯單, 迫人要錯左既食物!!!
過程如下:
姐: 茄牛旦麵邊個?
(全檯冇人應, 因為根本冇人叫依個)
姐: 係咪你呀? 你未有喎
客: 我係叫茄牛旦通
姐: 是但啦, 你食茄牛旦麵算啦 (態度仲要好差下)
$30 唔可以要求好好既服務態度, 我唔係要你全程笑哂口, 即時反應, 多謝前多謝後, 傻啦
不過我覺得自己同其他客人受到不禮貌對待囉!!! 完全冇心做!!!
好似我俾錢你, 仲擺哂尾求你俾碗麵我食咁, 乞兒呀?
野幾好食都唔會食得開心, 稍為有少少尊嚴既人都唔會俾得出一個笑臉
何況d 野未好食到值得我去受氣+受苦囉, 唔會再去!