2023-01-02 647 瀏覽
👨🏻‍🎨呢間餐廳🍴除咗食物質素高之外💯餐廳嘅設計風格都超🈶️藝術嘅氣質🎨佢絕對唔係金碧輝煌❤但餐廳四週圍都放🈵️梵高嘅油畫同充滿住歐陸式佈置🌈自然咁帶出到佢地一個自我嘅風格🎨🧑‍🍳廚師晚餐推介 $498 🥳🍴STARTER:煙三文魚帶子塔🌈 呢個煙三文魚帶子塔嘅賣相就好似美術館嘅藝術品一樣🎇而且食物水準仲係非常之高🈵️特別係粒帶子呀💯鮮甜到不得了✅勁正呀🥳🥳🍴APPERTIZER:普羅旺斯食炒田螺🌈呢個普羅旺斯食炒田螺低層🈶️濃濃嘅焗薯蓉🥔上面就放咗拆咗壳又肉厚嘅炒田螺🐚加埋有香草🌿獨有嘅香味❤️做啱做開胃菜喇🥳🍴SOUP:廚師精選餐湯🌈呢個羅宋湯湯底夠足料所以味道夠濃🍄陣陣香草撲鼻🔥 香甜濃郁鄉村羅宋湯唔錯呢✅🍴MAIN COURSE:原隻龍蝦伴法國香蔥忌廉汁米多飯🌈大大隻嘅龍蝦🦞上枱個陣已經超吸晴📷呢個presentation再加埋呢度餐廳嘅裝修🎨感覺就好似入咗歐洲旅行一樣🧳高級🉐️黎又唔會有令你區緊嘅感覺🈵自然又舒服呢🥳🥳🦞環球精選海鮮拼盤 Platter D $398🌈我哋另外加咗份環球精選海鮮拼盤🦞🦐🐚佢哋嘅海鮮拼盤絕對値得推介❤一食落口已經食得出佢哋嘅海鮮係勁新鮮😋呢度仲成日被人包塲開

🧑‍🍳廚師晚餐推介 $498 🥳

🍴STARTER:煙三文魚帶子塔

🍴APPERTIZER:普羅旺斯食炒田螺

🍴SOUP:廚師精選餐湯

🍴MAIN COURSE:原隻龍蝦伴法國香蔥忌廉汁米多飯

🦞環球精選海鮮拼盤 Platter D $398

🌈我哋另外加咗份環球精選海鮮拼盤🦞🦐🐚佢哋嘅海鮮拼盤絕對値得推介❤一食落口已經食得出佢哋嘅海鮮係勁新鮮😋呢度仲成日被人包塲開party🥂🍾唔怪之得呢間餐廳成日都咁難book啦😍

▫️時令活生蠔 6隻
▫️法國藍青口 6隻
▫️原隻南美白蝦 6隻

🍰 廚師精選甜品+飲品

🌈一粒小小嘅朱古力蛋糕🧁配埋一個細細粒粒勁可愛嘅薑餅人餅乾🧸就為呢個夢幻嘅歐洲之旅劃上完美嘅句號⭕️💯🥳
  • 原隻龍蝦伴法國香蔥忌廉汁米多飯
  • 環球精選海鮮拼盤