餐廳: TERA (形點 I)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-05-11 215 瀏覽
一直都想試吓寺嘅疏乎厘週末去到形點呢間分店位置唔算多翻枱速度比較慢,因為見到好多張枱嘅客人食完主食再慢慢揀選甜品,甜品製作亦需時(店員聲稱有用餐時限)因同行有BB,店員一直未有安排廚房出入口的位置,但見我等候接近45 分鐘至一小時,最後我查問可行性後,都係安排該位置俾我。因為唔算太肚餓,所以兩個大人就只係叫咗一個意粉一個疏乎厘同一杯飲品。明太子蟹肉意粉見到好多枱都有叫,明太子汁醬的確做得唔錯。開心果疏乎厘新鮮開心果覺得香脆好味但略嫌疏乎厘本身蛋味不足以價錢嚟講呢間舖同其他同類食品既鋪頭比較性價比不高,試一次就夠烏龍咖啡完全飲唔到有烏龍味普通凍啡質素,只係多左奇亞子口感餐廳既水杯,飲品杯都有陣奇怪味道,感覺奇怪。
一直都想試吓寺嘅疏乎厘
週末去到形點呢間分店位置唔算多
翻枱速度比較慢,因為見到好多張枱嘅客人食完主食再慢慢揀選甜品甜品製作亦需時(店員聲稱有用餐時限)

明太子蟹肉意粉
見到好多枱都有叫,明太子汁醬的確做得唔錯。

新鮮開心果覺得香脆好味
但略嫌疏乎厘本身蛋味不足

烏龍咖啡

烏龍咖啡
完全飲唔到有烏龍味
普通凍啡質素,只係多左奇亞子口感

餐廳既水杯,飲品杯都有陣奇怪味道,感覺奇怪。