2024-04-19 68 瀏覽
Tera一共有3間分店 今日就去左Yoho分店 終於可以試吓佢哋嘅疏乎厘pancake啦😍 呢度嘅店員非常友善 12:00入座率大概五成 仲可以選擇座位🤩 我哋揀咗比較特別嘅榻榻米 幾有特色👍🏻呢到每一款甜品都非常吸引 最後決定叫咗一個set lunch同2款甜品同朋友share嚟食😚 set lunch已經包咗餐湯/沙律 主食同埋飲品🤩 我哋揀左香煎比目魚配墨魚汁意大利飯 嚟到真係每一粒飯都比墨魚汁包住🤪 好濃郁 飯粒有咬口 2個人share食剛剛好👍🏻 套餐仲可以揀$42內嘅飲品 揀嘅latte都唔錯㗎😚重頭戲當然係甜品 我哋叫左伯爵茶疏乎厘pancake同金莎牛角包窩夫😍 pancake好香蛋味 好fluffy 🙌🏻 旁邊仲有粒粒麻糬同杏仁脆片 好豐富🤤 金莎牛角包窩夫朱古力控必選 本身就好鍾意食牛角包 加埋cream同朱古力一齊食好邪惡👅 呢個價錢都幾抵食啊🌟

set lunch已經包咗餐湯/沙律 主食同埋飲品🤩
套餐仲可以揀$42內嘅飲品 揀嘅latte都唔錯㗎😚