Cafe裝修純白色簡約路線,感覺幾清新乾淨,有室內同室外座位選擇,加埋大概有8張枱左右,幸運既小編星期日晏就黎到等幾分鐘就有位啦!入座之後發現座位同座位之間都幾窄,坐得唔係幾舒服,枱面放兩款食物之後已經Full左,想加小食都冇位擺,價錢方面都略為進取。————————————♥———————————- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -♥️ 香草鮮茄醬大蝦闊蛋麵 $118闊蛋麵質感唔錯,加入左香草鮮茄醬,酸酸地,大蝦肉質紮實,但整體調味有待改善,而且份量都幾少。♥️ Full Breakfast $138望落食材好豐富,包括有煙三文魚、蘋果蓉豬肉腸:唔係好食到蘋果味,豬肉腸都不太好食、明治牛乳炒蛋,焦糖香蕉🍌:香蕉未熟,食落口感好差,有種澀澀地既味道、滑溜溜芝麻豆腐、牛角包窩夫:如果加糖漿會更好食,沙律🥗、熱情果、串茄。♥️ Chocolate $48- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -————————————♥———————————

————————————♥———————————

♥️ 香草鮮茄醬大蝦闊蛋麵 $118