放假入元朗搵家姐行街順便食晏🍴佢話想試吓新開嘅Overlap Coffee✨自開業以黎都有唔少好評,星期六晏晝去到全場滿座,超多捧場客,令我哋都好期待🥰✌🏻淺木系➕白色裝潢,配以落地大玻璃設計,加埋播放著輕快音樂,俾人一種好悠閒嘅感覺🙋🏻‍♀️除咗常見嘅all day breakfast、意粉、甜品等,仲有bagel、牛角包窩夫,選擇都幾多元化👍🏻仲有手沖咖啡添☕️啱晒鍾意飲咖啡嘅我哋❤️🔹Full Breakfast呢度嘅全日早餐有輕盈版同埋full size揀,好啱細食嘅女士們😆😆今日未食早餐有啲肚餓,一於嗌個Full Breakfast試吓先!有煙三文魚、蘋果豬肉腸、明治牛乳炒蛋、焦糖香蕉、芝麻豆腐、牛角包窩夫、沙律、熱情果、串茄🍅推介牛角包窩夫外脆內酥,牛油味濃郁;煙三文魚甘香嫩滑,帶點煙熏味,油花口感十足;串茄大大粒,鮮甜又juicy!🔹明太子海膽忌廉蟹籽蟹肉闊蛋麵闊蛋麵煮得啱啱好,入口軟硬適中,蛋味香濃、麥味突出~面頭鋪上海膽、蟹籽、蟹肉,擺盤好靚,賣相一流!拌以明太子醬汁,味道香濃帶點微辣,惹味又開胃~🔹Espresso Tonic香醇Espresso選用Brazil及Colo

🔹Full Breakfast

🔹明太子海膽忌廉蟹籽蟹肉闊蛋麵

🔹Espresso Tonic
香醇Espresso選用Brazil及Colombia咖啡豆,Nutty味重,加入梳打水增加清新果香味,感覺清爽,味道亦相當平衡~

🔹Flat White
醇厚咖啡配明治牛乳,奶泡綿密細緻,飲善好順滑~
2024-03-10
2024-03-05 318 瀏覽
*/元朗好多好嘢食,但想搵一間文青既舖頭享受下都吾係咁易,今次黎到Overlap Coffee😍😍成間舖未入去已經好吸晴,因為係我最鍾意既純白色呀🤩🤩🤩餐廳環境:餐廳吾算太大,入面坐到大約20人左右,門口都有室外位置。整體上以白x灰設計,俾人感覺好舒服,而且用上圓枱,更加令人心曠神怡😌😌😌加上餐廳播住舒服既音樂,真係可以係度chill一chill😎😎😎食物方面:我哋叫左兩個all day breakfast 🍳 我最欣賞佢哋既窩夫🧇勁鬆軟,而且即口即整,香脆可口😍😍😍成個all day breakfast 份量都好大份,有炒蛋、沙律菜、茹、腸、車厘茄等等,如果覺得唔夠可以另外再加😂😂😂😂當brunch咁樣食都好夠飽🫶🏻🫶🏻🫶🏻另外叫咗兩杯嘢飲,一杯係純鮮奶,另外一杯係茶,最特別嘅地方係用上玫瑰花茶,再加上其他調味,攪勻一齊飲勁特別,好飲到停唔到口🤭🤭我見佢哋有其他嘅手沖咖啡推介,大家下次黎可以試吓😌😌😌😌Overlap Coffee (元朗)元朗鳳翔路1-5號偉發大廈地下2號舖

餐廳環境:

食物方面:

Overlap Coffee (元朗)
元朗鳳翔路1-5號偉發大廈地下2號舖
  • Full Breakfast
  • Light Breakfast
@overlapcoffee is a small cozy cafe in Yuen Long, where you can soak in the slow life by people/puppy watching along the roadside. The grey minimalist interior is thoughtfully designed with a coffee-to-go stand and a cool retro music/merch corner, perfect #forthegram. Tip: swing by earlier if you want to try their desserts! We missed out when we popped in at 5pm on a weekend. Major bummer, but luckily everything we tried was super delicious too~𝗙𝘂𝗹𝗹 𝗕𝗿𝗲𝗮𝗸𝗳𝗮𝘀𝘁 $𝟭𝟯𝟴One of the most unique all day b

𝗙𝘂𝗹𝗹 𝗕𝗿𝗲𝗮𝗸𝗳𝗮𝘀𝘁 $𝟭𝟯𝟴
One of the most unique all day breakfasts I’ve had lately with a special twist to the classic items. I particularly enjoyed the caramelized bananas, pork sausages with apple jam and super crispy croffle. I'm not usually big on passionfruit, but it paired so well with the mini mixed cereal and berries yogurt bowl we added on for $28.

Full Breakfast

𝗚𝘂𝗮𝗰𝗮𝗺𝗼𝗹𝗲 𝗬𝗼𝗴𝘂𝗿𝘁 𝗧𝗼𝗺𝗮𝘁𝗼 𝗖𝗿𝗼𝗳𝗳𝗹𝗲 $𝟲𝟴
The yogurt had a tangy kick to it, but the guacamole and tomato confit balanced it out nicely. The star of the show though was the sweet yuzu sauce, which added a delightful burst of flavor to the entire dish.
Guacamole Yogurt Tomato Croffle

𝗨𝗷𝗶 𝗠𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲 $𝟱𝟮
One of the main reasons that we visited was for their pretty latte art! I got an intricate flower design on my hot matcha latte, which had a smooth mouthfeel and subtle bitter undertone
Uji Matcha Latte

𝗜𝗰𝗲𝗱 𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗲 $𝟰𝟴
This was a dreamy blend of Meiji milk and rich melted chocolate. After a good stir, it was everything I could ask for – wonderfully sweet and oh-so-creamy.

Iced Chocolate
2024-01-21
Uji Matcha Latte
Iced Chocolate
今年聖誕假特別長🎄,唔想同人逼,就簡簡單單去元朗 Yoho 附近嘅 cafe chill 下!🎤呢間 cafe 唔算好大,❄️純白裝修配上淺木枱凳,加上落地玻璃,室內採光度幾足,而出面有兩張枱,🐶可以帶寵物一齊歎啡!🏕️最特別喺外面嘅榕樹下放咗兩張帆布凳同枱,如果唔係天氣太凍,坐喺度感覺應該好梳乎!🎹食物方面以輕食以主,有全日早餐、意粉、甜品等,仲有 Coffee Special,😌適合放假搵嘢食嘅時間去hea~🥗Full Breakfast $138All day 其實來來去去都係嗰啲,本來無咩期望,勝在樣樣都有啲,都係有煙三文魚、牛乳炒蛋、沙律、牛角包窩夫咁。不過呢個餐有幾樣有可取之處,當中嘅豬肉腸上面放咗甜甜哋嘅蘋果蓉,而香蕉又特登焦糖咗表面,焦香甜脆,仲有芝麻醬豆腐清新嘅感覺,幾樣都開胃又好食!🍝明太子海膽忌廉蟹籽蟹肉闊蛋麵 $128呢個闊蛋麵嘅海膽、蟹肉都唔算好多,不過忌廉汁、明太子同蟹籽份量適中,唔會太膩又有掛汁效果,微微嘅辣恰度好處!🥃Lumos $68呢杯咖啡好特別,上面層層奶泡同橘子桂花花釀,入口順滑有花香,而下層以埃塞俄比亞 - 古吉罕貝拉 原生豆沖製,加入白桃烏龍茶同

🥗Full Breakfast $138
明太子海膽忌廉蟹籽蟹肉闊蛋麵

🍝明太子海膽忌廉蟹籽蟹肉闊蛋麵 $128
Lumos

🥃Lumos $68
呢杯咖啡好特別,上面層層奶泡同橘子桂花花釀,入口順滑有花香,而下層以埃塞俄比亞 - 古吉罕貝拉 原生豆沖製,加入白桃烏龍茶同紅蜜,清香爽甜有淡淡咖啡味,好啱食飽之後飲,解膩去油!
Chocolate

☕Chocolate $48
濃濃嘅朱古力有好可愛嘅狗狗拉花,冬天就係好需要呢種溫暖嘅感覺!
2023-12-23
明太子海膽忌廉蟹籽蟹肉闊蛋麵
Lumos
Chocolate
2023-12-11 370 瀏覽
元朗新開不久的 ᴏᴠᴇʀʟᴀᴘ 主打清新明亮風淺木系配以全幅玻璃跟大門增加透光感內裡容納約 𝟸𝟶 人 外面 𝟸 組 ᴘᴇᴛ-ғʀɪᴇɴᴅʟʏ 用餐位置週末 ʙʀᴜɴᴄʜ 高峰用餐時間有機會要候座喔玄關入牆位放滿自家餐具跟音響 個人特色滿滿餐點選擇豐富 全日早餐 意粉 貝果 甜品等一應俱全主餐可用價惠價加配最多五個小食另外還有餐廳獨創的 ᴄᴏғғᴇᴇ sᴘᴇᴄɪᴀʟ𓋪 ʟɪɢʜᴛ ʙʀᴇᴀᴋғᴀsᴛ偶爾想吃輕盈點的點 ʟɪɢʜᴛ 版可以擁有特別的芝麻豆腐脆口的 ᴄʀᴏғғʟᴇ 跟材料豐富的 ʏᴏɢᴜʀᴛ還可以加配香氣十足的黑松露瀑布炒蛋𓋪 黑松露帶子忌廉雜菌意粉意粉可選寬蛋麵/闊管麵 都好想吃闊管麵口感煙軔 一口一顆好方便哈哈sᴀᴜᴄᴇ 濃稠度處理得很剛好 完美掛汁𓋪 伯爵茶奶凍卷蛋糕外層卷蛋吃起來頗綿密 ᴄʀᴇᴀᴍ 的部份略嫌有點多 不過甜而不膩很ᴏᴋ中間的奶凍 ǫ 彈製造多種口感𓎺 ʟᴀᴛᴛᴇ𓎺 ᴍᴀᴛᴜʀᴇ拿鐵由 ʙʀᴀᴢɪʟ 跟 ᴄᴏʟᴏᴍʙɪᴀ 兩種豆拼配偏ɴᴜᴛᴛʏ 的風味 很合我口味友人點了特調咖啡 ᴍᴀᴛᴜʀᴇ咖啡為巴羅伊達日曬豆 配以鳳梨 百香果等味道清新帶果香 很易入
元朗新開不久的 ᴏᴠᴇʀʟᴀᴘ 主打清新明亮風

下次到訪還想要嚐貝果
2023-12-01
早餐
4天前 0 瀏覽
今日放假同朋友去元朗食晏,上網搵到overlap coffee ,見有好多好評,就即刻入咗去試,果然冇令我失望Full day breakfast ($164)首先就叫咗個full day Breakfast ,個早餐好豐富,有沙律菜,焦糖香蕉,三文魚,牛角包窩夫,牛油果同豆腐,會建議大家加錢試吓個黑松露炒蛋,黑松露有勁多,帶出濃厚嘅香味,每一個item嘅份量唔係好多,啱晒細食嘅朋友😍👍🏻明太子忌廉海鮮蟹肉闊條麵 ($128)闊條麵口感軟硬適中,明太子醬汁帶點微辣,配埋蟹肉鮮甜味同忌廉,口感豐富,將味道提升去另一個層次 ❤️Espresso tonic ($56)用咗巴西嘅咖啡豆,令到咖啡本身帶出好濃嘅nutty味道,配tonic water ,飲完嘅感覺好滿足☕️Dirty ($58)都係採用巴西嘅咖啡豆,配上明治牛奶,飲落牛奶味好重

Full day breakfast ($164)

明太子忌廉海鮮蟹肉闊條麵 ($128)

Espresso tonic ($56)

Dirty ($58)
都係採用巴西嘅咖啡豆,配上明治牛奶,飲落牛奶味好重
2024-05-26 0 瀏覽
周末早上,不用上班,我和老婆去元朗一遊。早上乘西鐵在元朗站下車,先下到首站醫肚的目的地~Overlap Coffee,已多次光顧了,打算享受一頓美味的All day breakfast。我選了All day Full breakfast,這道早餐包括煙三文魚、蘋果豬肉腸、明治牛乳炒蛋、焦糖香蕉、芝麻豆腐、牛角包窩夫、沙律、熱情果和串茄等美味食材,價格為$138。我加點了一杯凍Cappuccino,提神醒腦。而老婆則選擇了All day Light breakfast~$128。這道早餐包括鮮莓乳酪、大啡菇、明治牛乳炒蛋、焦糖香蕉、芝麻豆腐、牛角包窩夫、沙律、熱情果和串茄。她還點了一杯名為Hidden Heart的飲品,是肯亞-涅里卡加利水洗玫瑰蜜桃茶湯和無花果玫瑰茶的組合。這早餐組合豐盛而多樣化。All day breakfast看起來色彩繽紛,各種食材擺盤得很精美,令人垂涎欲滴,每個食材都經過精心搭配,呈現出一道美麗的畫面。吃過豐盛的早餐,下一站就去租單車踏去南生圍。

吃過豐盛的早餐,下一站就去租單車踏去南生圍。

元朗高人氣cafe, 星期六日早上11點已經滿座🫨。元朗站出,途中經過yoho,再行10分鐘左右到。寵物友善Cafe,有一大片落地大玻璃。 🔸️Light Breakfast $128鮮莓乳酪已經是一大杯,芝麻豆腐甜甜地。大量沙律,例如熱情果、焦糖香蕉、大啡菇、串茄。牛角包窩夫好香好脆,明治牛乳炒蛋都唔錯。🔸️明太子海膽忌廉蟹籽蟹肉闊蛋麵 $128闊蛋麵上鋪滿蟹籽蟹肉碎🥰,還有一口海膽。海膽新鮮味道濃,肉眼可見到一粒粒蟹肉。闊蛋麵的蛋味比較出,醬汁不多比較輕身。🔸️Lumos $68埃塞俄比亞-古吉罕貝拉原生種紅蜜白桃烏龍茶|橘子|桂花花釀🔸️Hidden Heart $72肯亞-涅里卡加利水洗玫瑰蜜桃茶湯|無花果|玫瑰兩款飲品的味道都好清新,奶蓋都好滑和茶味好香。Lumos比較甜,有濃濃桂花香。Hidden Heart果杯有濃厚香
元朗高人氣cafe, 星期六日早上11點已經滿座🫨。
元朗站出,途中經過yoho,再行10分鐘左右到。
寵物友善Cafe,有一大片落地大玻璃。

🔸️Light Breakfast $128
鮮莓乳酪已經是一大杯,芝麻豆腐甜甜地。
大量沙律,例如熱情果、焦糖香蕉、大啡菇、串茄。
牛角包窩夫好香好脆,明治牛乳炒蛋都唔錯。

🔸️明太子海膽忌廉蟹籽蟹肉闊蛋麵 $128
闊蛋麵上鋪滿蟹籽蟹肉碎🥰,還有一口海膽。
海膽新鮮味道濃,肉眼可見到一粒粒蟹肉。
闊蛋麵的蛋味比較出,醬汁不多比較輕身。

🔸️Lumos $68
埃塞俄比亞-古吉罕貝拉原生種紅蜜
白桃烏龍茶|橘子|桂花花釀
🔸️Hidden Heart $72
肯亞-涅里卡加利水洗玫瑰蜜桃茶湯|無花果|玫瑰

兩款飲品的味道都好清新,奶蓋都好滑和茶味好香。
Lumos比較甜,有濃濃桂花香。
Hidden Heart果杯有濃厚香
2024-05-24 0 瀏覽
元朗有一間別具有文青氣息的cafe shop 叫 Overlap coffee ,入到去成個環境好清靜,好適合一邊食嘢一邊放鬆休息。除此之外,入面啲嘢食都唔差㗎,食落有驚喜明太子忌廉海膽蟹肉闊蛋麵估唔到除了明太子的香味,仲有加上海膽嘅海水同鮮味,兩者加埋一齊令到個口感好豐富,蟹肉的鮮甜味道和忌廉的奶油香味,食落唔會太膩之餘口感提豐富多變,味道濃郁可口All day breakfast 呢一間嘅All day breakfast 同出面啲鋪頭唔同,佢入面有窩夫、芝麻醬拌豆腐 、沙律、兩條烤腸、三文魚,別具特色,更加似係貼合日本風格嘅all day breakfast。不得不提嘅係,三文魚非常之鮮甜,有一種入口即溶嘅感覺,咬都唔洗咬,口感十分趣致。除此之外窩夫、烤腸等西式食材,再配合埋日式嘅芝麻豆腐豆腐同埋沙律解膩,令到就算食完個餐郁唔會覺得個口油淰淰。飲品中比較推薦肯尼—涅里 卡加利 上面有一層厚厚的奶盖,奶香味十足,玫瑰蜜桃茶的口感都唔錯,有淡淡嘅花香味,而口感都十分清爽。#overplacoffee #文青 #chill #香港美食 #美食 #清靜 #元朗

明太子忌廉海膽蟹肉闊蛋麵

All day breakfast

2024-05-19 0 瀏覽
元朗這間文青cafe絕對是我最喜愛cafe之一裝修以白色和木材🪵為主柔和光調令人感到很溫暖舒適食物質素亦絕對是水準之上當天星期日早上到餐廳已見滿座可以這間cafe的受歡迎👏🏻程度✤ Full Breakfast ($138)屬於All day breakfast 愛好者的我這個絕對是必點的牛乳炒蛋🍳加配了黑松露醬($12)滑嫩的炒蛋加上大量黑松露醬香味大爆發煙三文魚和蘋果🍎豬肉腸帶點咸鮮又不油膩早餐更帶點日式風格配上芝麻醬豆腐很特別而整份早餐令我最印象深刻的便是牛角包窩夫外酥內脆之餘再帶點香甜味再以焦糖香蕉🍌和熱情果作結非常完美✤ 炙燒帶子鮭魚卵龍蝦汁闊蛋麵($118)賣相很漂亮的菜式舖滿了大量新鮮三魚子🐟每粒都脹卜卜鮮味十足的同時亦增添了口感和層次帶子燒得剛剛好內裏保留半生程度爽滑又鮮甜而來到Overlap Coffee當然不能錯過他的咖啡✤ Mocha ($52)口感細膩香滑朱古力🍫味相當濃郁配上Nutty咖啡豆味道超夾另外餐廳亦有一系列special coffee✤ Lumos ($68)濃厚奶蓋🥛加上桂花灑左上層實在非常適合打卡📸美得不想破壞的一杯咖啡加入了白桃烏龍茶湯和桂花花
元朗這間文青cafe絕對是我最喜愛cafe之一
裝修以白色和木材🪵為主
柔和光調令人感到很溫暖舒適
食物質素亦絕對是水準之上
當天星期日早上到
餐廳已見滿座
可以這間cafe的受歡迎👏🏻程度

✤ Full Breakfast ($138)
屬於All day breakfast 愛好者的我
這個絕對是必點的
牛乳炒蛋🍳加配了黑松露醬($12)
滑嫩的炒蛋加上大量黑松露醬香味大爆發
煙三文魚和蘋果🍎豬肉腸帶點咸鮮又不油膩
早餐更帶點日式風格配上芝麻醬豆腐很特別
而整份早餐令我最印象深刻的便是牛角包窩夫
外酥內脆之餘再帶點香甜味
再以焦糖香蕉🍌和熱情果作結非常完美

✤ 炙燒帶子鮭魚卵龍蝦汁闊蛋麵($118)
賣相很漂亮的菜式
舖滿了大量新鮮三魚子🐟
每粒都脹卜卜
鮮味十足的同時亦增添了口感和層次
帶子燒得剛剛好
內裏保留半生程度爽滑又鮮甜

而來到Overlap Coffee當然不能錯過他的咖啡
✤ Mocha ($52)
口感細膩香滑
朱古力🍫味相當濃郁
配上Nutty咖啡豆味道超夾

另外餐廳亦有一系列special coffee
✤ Lumos ($68)
濃厚奶蓋🥛加上桂花灑左上層

總結餐廳每道菜式和咖啡☕️都用心製作
食物賣相討好精緻味道出色
加上員工超有善
絕對值得再光顧

🥐All Day Breakfast(煙三文魚、蘋果豬肉腸、牛角包窩夫、芝麻豆腐、熱情果、焦糖香蕉、大啡菇、明治牛乳炒蛋、沙律及串茄)燒到有焦糖外皮既香蕉🍌超好食~ 牛角包窩夫都係我喜愛既食物,因為超脆身,夾埋滑身既炒蛋食超好味。🍝明太子海膽忌廉蟹肉意粉意粉擺盤精繳,捲成一串長形放係碟中間,適合打卡~明太子醬令意粉變了少女最鍾意既粉紅色;亦做到乾身黏附係每一條意粉中,唔會成個碟都係醬勁濕影響賣相。醬汁加左忌廉,令到意粉質感好Creamy,而且表面有粒海膽,讚👍🍵咖啡:宇治抹茶拿鐵--白馬王子拉花-我一向鍾意抹茶🍵,甜甜地幾開胃,飲完拿鐵即刻變左「開心仔」仲有杯靚靚咖啡特飲,有層好厚既奶蓋!
🥐All Day Breakfast

🍝明太子海膽忌廉蟹肉意粉

🍵咖啡:
宇治抹茶拿鐵--白馬王子拉花
仲有杯靚靚咖啡特飲,有層好厚既奶蓋!
2024-05-13 8 瀏覽
呢間元朗小店Overlap Coffee☕️好有氣質同性格😎!主打🎌日本theme,有日本雜誌📚俾你chill住一邊飲咖啡一邊睇雜誌,你仲可以聽懷舊日文歌🎶cassette,我都估唔到部🎧cassette機同帶仲work!嘢食方面我揀咗明太子忌廉海膽🦀蟹肉闊蛋麵配柚子醋沙律🥗,闊蛋麵好creamy, 海膽味好重海嘅鮮味,蟹肉同闊蛋麵嘅比例可以再平均啲,食剩好多麵⋯😣我叫咗🍋‍🟩Grapefruit Ice Tea (Cold),🫖茶係即叫即brew嘅,西柚味濃,又唔會太甜,好想叫多杯~🤩另外叫咗香煎🍗雞胸肉田園沙律 配 迷你鮮果乳酪,雞胸一啲都唔plain,仲有好多🍊柚子醬可以淋上!但原來漏咗上個迷你鮮果乳酪,冇得試了😔☕️Cappuccino (Hot)個拉花勁靚!唔捨得飲!味道都好濃郁,果然用la marzocco機brew出嚟都高水準!👍🏻

2024-05-13 13 瀏覽
餐廳位於元朗站附近嘅少巷旁,小小的店內設有室內及數個室外位置。值得一讚嘅係咖啡好好飲👍🏼 咖啡師tune shot tune得好好,當天點了coffee tonic & dirty,兩杯都好有驚喜,dirty雖然漸層做得唔夠靚,但飲得到咖啡豆嘅所有香氣。真心會為咗咖啡番嚟🤭。午市套餐非常抵食,All day Breakfast可以瘋狂加配料🤭🤭🤭唔錯唔錯。明天子意粉大推yummy yummy 😗店員姐姐都好細心親切🥰

值得一讚嘅係咖啡好好飲👍🏼

午市套餐非常抵食,

明天子意粉大推yummy yummy 😗

店員姐姐都好細心親切🥰

• Dirty
2024-05-12 8 瀏覽
呢日嚟元朗搵咗間Cafe坐chill下,白色風格配上淺木枱凳,簡約裝修感覺好舒服😌👉🏼Light Breakfast同平時all day breakfast有啲唔同,雖然light,但係都相當豐富,欣賞佢哋嘅牛角包窩夫、酸酸甜甜嘅熱情果,焦糖香蕉都好特別,炒蛋香氣十足,另外仲有芝麻豆腐、沙律,同埋串茄👉🏼牛油果醬,乳酪,油漬車厘茄,酸種吐司最吸引我喺呢度嘅特色咖啡,我試咗👉🏼Hidden Heart,呢杯咖啡好特別,入口順滑嘅玫瑰奶蓋,再加上無花果,微酸咖啡香中帶點花香,好有層次感👉🏼Latte 拼配豆Brazil,Colombia (Nutty),OAT Milk

👉🏼Light Breakfast

👉🏼牛油果醬,乳酪,油漬車厘茄,酸種吐司

2024-05-10 8 瀏覽
支持小店系列,悠閒元朗遊,經過見到overlap coffee shop,裝修簡潔白雪雪,又發現一個打卡好地方!食物方便,又幾好食喎,擺盤都靚!🍵 matcha latte 近排最愛飲料,每次見到必嗌嘅飲品,綠茶夠香濃,但又唔會澀口,抵讚,加埋meiji 奶❤️好飲明太子忌廉海膽蟹肉闊蛋麵意粉出嚟好靚呀,淡粉紅色,加埋蟹肉同埋海膽,美味配搭!第一次食闊條蛋麵,煮得啱啱好唔會太腍!Full breakfast 超級豐富呀,有三文魚、croffle (好味,外脆內軟)焦糖香蕉(好開心呀,見到平時嗌甜品先有嘅食物)蘋果腸仔等等
食物方便,又幾好食喎,擺盤都靚!
🍵 matcha latte

明太子忌廉海膽蟹肉闊蛋麵

Full breakfast

超級豐富呀,有三文魚、croffle (好味,外脆內軟)
焦糖香蕉(好開心呀,見到平時嗌甜品先有嘅食物)
蘋果腸仔等等
  • UJI Matcha Latte