2017-08-11 647 瀏覽
Happy Friday 秘密小花園老友忙到甩碌,作為好友梗係要好好陪佢盡訴心中情,元朗呢間隱世秘密花園,見到門面已經被深深吸引,一入去已經坐滿哂人,唔怪得可以開分店啦!只要用心,一定會成功!由於好肚餓,一坐低就極速點左兩個餐,帶子墨魚麵同比目魚意大利飯,一顆充滿期待既心先黎餐包,餐包脆卜卜,熱辣辣,通常食餐包都可以預測到呢間餐廳既食物水準,因為愈簡單既野愈睇得出餐廳既細心,大讚!餐廳一早已經坐滿哂人,燈飾令整個環境更加浪漫,談心特別暢快!帶子墨魚麵,帶子好肥美,好新鮮,咬落去唔會散,煎得香口,加埋魚子同榛子,簡直最佳組合!比目魚意大利飯真係大師級,唔食哂對唔住自己同廚師,因為真係超好食,有cream既香,濃度適中,唔會好heavy,條魚好似bb既皮膚咁滑,食多幾舊我都覺得可以有返bb肌膚!賣相又靚,又好食,簡得無得輸!最後送上自家製鮮果茶,一路飲一路談心,好消暑
Happy Friday 秘密小花園

最後送上自家製鮮果茶,一路飲一路談心,好消暑

• 帶子墨魚麵
  • 比目魚意大利飯