朋友升職要請我食餐好既,見到有人話呢間新開既鐵板燒好優質,就一定要黎試下啦!餐廳有3個鐵板位,坐既係高椅子但都好舒服!有人請客緊係揀個貴餐,我地就叫左特選套餐(二人份)$2088。先黎一個沙律啦!好新鮮既蔬菜!之後師博就即刻開始整個蒸蛋先,再加上面頭既黑松露同魚子,味道岩岩好,蛋都好滑~之後海鮮就黎啦!師博會擺放係面前比我地睇下先,之後再開始烹調!第一個係帆立貝,少少鹽同黑椒既調味,帶出貝類既鮮味!之後食埋伴碟既桔子清一清個喉嚨繼續食!繼續係貝類海鮮,用烏魚子炒白貝,充滿 咸香同鮮味!孟加拉虎蝦大過我隻手咁滯!師傅整好再拆埋肉比我地食,加埋擺盤超靚!蝦肉好滑又鮮甜!之後再黎~半煎炸金鯛配自家製 黑松露海膽忌廉汁師傅拎出Lc鍋先將魚 連魚鱗魚皮炸 之後再焗熟魚肉!食既時候面既魚鱗同皮脆卜卜!配埋個汁 好好味!今日特別有呢款魚-喜之次 師傅話佢係油份偏重,先煎香再用火槍再加熱表面!食落真係比較油膩,但魚肉真係好滑超新鮮仲郁緊既北海道蝦夷鮑 ,師傅先煎一煎再起肉拎去清洗,之後洗完再加玫瑰鹽煎香。蝦夷鮑特別海水味夠,配埋旁邊 深色汁係鮑的膶磨成粉做成的汁 再點飯食!再下一味師傅話整個小食先!係

先黎一個沙律啦!好新鮮既蔬菜!

繼續係貝類海鮮,用烏魚子炒白貝,充滿 咸香同鮮味!

再下一味師傅話整個小食先!係好邪惡既砂糖多士,甜甜地又脆~

差唔多去到尾聲啦,就係A4和牛啊!師傅先煎旁邊根同膏 食先同要煮熟d
面包上的牛係最靚既部分 要左五成熟,
最後一舊係偏多油份,都好多肉汁!

最後肥膏留來炒飯,加左蛋同蝦乾同蔥,真係好滿足!仲有鯛魚湯,好鮮味!同埋炒雜菜都好好食

最後最後的甜品 係蜜瓜同焦糖咖啡味既雪米滋,好好味!

完全超乎想像係元朗都食再咁高質既鐵板燒,環境又好,食物又好食,職員又超有禮貌,一定會再黎啊!