Wow🤩🥳,今次跟隊同朋友嚟咗呢間元朗最正酸菜魚 - 華記湖南風味小館!CP值好高,食物質素超高!堂食或者外賣都正!😍😍📌酸菜魚(鱸魚🐟)$248大先至二百零蚊,好抵食,冇諗過咁大盆,😋超級多魚。相當高質素的金湯酸菜魚,湯底呈金色,內裏有不同蔬菜,例如蓮藕,仲有薯粉,相當飽肚!如果多人食可以叫多個白飯,超正!😍😍😍😍😍📌涼拌土豆絲🥔$28土豆絲爽脆可口,相當入味,一到相當稱職的冷盤!👍🏻👍🏻📌涼拌藕片$28喜歡他們的蓮藕片,相當新鮮,蓮藕拉絲,而且不會太辣,調味和土豆絲差不多!😋📌手拍青瓜$28相當清爽的涼拌菜式,基本款,不過調味也是相當出色,酸辣,夠香!😋📌乾煸四季豆$68相當好吃,即叫即炒,四季豆本來平淡無味,這個製作方法變得相當惹味濃郁!😋😋📌花菜炒牛肉$88我牛肉超級入味,分量超多,花材配搭這種調味,相當香,帶孜然香氣!送飯一流!📌白飯一定要叫白飯,配搭這種菜式,送飯一流!📌忌廉$10📌檸檬茶$10Wow🤩🥳,今次跟隊同朋友嚟咗呢間元朗最正酸菜魚 - 華記湖南風味小館!CP值好高,食物質素超高!堂食或者外賣都正!😍😍📌酸菜魚(鱸魚🐟)$248大先至二百零蚊,好抵食,冇諗過咁大盆

📌酸菜魚(鱸魚🐟)$248大

📌涼拌土豆絲🥔$28
土豆絲爽脆可口,相當入味,一到相當稱職的冷盤!👍🏻👍🏻

📌涼拌藕片$28

📌手拍青瓜$28

📌乾煸四季豆$68

📌花菜炒牛肉$88

📌白飯
一定要叫白飯,配搭這種菜式,送飯一流!

📌忌廉$10

📌手拍青瓜$28

📌乾煸四季豆$68

📌花菜炒牛肉$88

📌白飯
一定要叫白飯,配搭這種菜式,送飯一流!

📌忌廉$10
📌檸檬茶$10