2023-11-21
大滾友既湯底,食過既人應該都知有幾高質👍🏻花膠雞湯極足料,雞同花膠都唔會小氣~ 又濃又香,忍唔住飲左好多碗🫨❤️牛肉拼盤必嗌😋可以食到唔同既牛肉 而且質素穩定 每一款都好食🥰裡面仲有黃喉!好香既牛味,而且煮耐左少少都唔會靭仲另外單點左一份牛胸爽,最愛牛胸爽滿滿嘅油脂香味🙈肥仔菜式❤️蟹籽手打蝦丸淡淡蝦肉夠彈牙😗手工打係唔同d😂平時打邊爐都比較少食丸類,但係大滾友嘅丸多數點都會嗌一份嚟食👍🏻❤️伊比利亞橡果豬好好食!油脂分佈平均!中意食豬既一定要叫😂口感好好,差不多一個人食哂成碟🫨❤️招牌即炸黃金響鈴即炸嘅手工響鈴同普通市面響鈴真係差好遠👍🏻上面滿滿蛋黃碎,又脆又香,蛋黃迷表示真係好欣賞佢地個響鈴😅懶係健康嗌咗一份蔬菜拼盤,但真係好大份😂最後食唔晒🥲(已太飽了)不過都想講吓佢個蔬菜拼盤種類堅多,同埋係好食的😋個樣都好靚,好似盆栽!擺得好有心機👍🏻最後叫左一桶火焰焦糖豆腐花😍當飯後甜品個豆腐花真係好有儀式感👍🏻直接自己喺個迷你木桶度裝出來食😂依家有宵夜優惠真係好抵食😂岩哂我尼d夜鬼
❤️牛肉拼盤必嗌😋
好香既牛味,而且煮耐左少少都唔會靭
仲另外單點左一份牛胸爽,最愛牛胸爽滿滿嘅油脂香味🙈肥仔菜式
❤️蟹籽手打蝦丸
淡淡蝦肉夠彈牙😗手工打係唔同d😂
❤️伊比利亞橡果豬
❤️招牌即炸黃金響鈴
即炸嘅手工響鈴同普通市面響鈴真係差好遠👍🏻
上面滿滿蛋黃碎,又脆又香,蛋黃迷表示真係好欣賞佢地個響鈴😅
不過都想講吓佢個蔬菜拼盤種類堅多,同埋係好食的😋
個樣都好靚,好似盆栽!擺得好有心機👍🏻
最後叫左一桶火焰焦糖豆腐花😍當飯後甜品
個豆腐花真係好有儀式感👍🏻直接自己喺個迷你木桶度裝出來食😂