一直都想去尖沙咀海旁啲餐廳試下,今日爸爸生日就係BULLDOG 度慶祝。因為之前一早已經訂左位,所以去到餐廳唔洗等位就入得BULL有上下兩層,下層無冷氣,主要係比吸煙入仕,同埋會有LIVE BAND 表演,幾舒服不過我地都唔想吸二手煙,所以就去左有冷氣既上層芝士焗薯蓉,超正勁多芝士,岩哂我呢啲芝士FANS!!!!薯蓉既份量都幾多,食完都已經有啲飽Bulldog's all day breakfast: 其實同其它餐廳既allday breakfast差唔多,無咩特別iced cappuccino: 幾好飲,不過好貴,一杯要成$78-_-呀哥叫左份sandwich,配料有薯菜、黃豆、沙律,不過不失,sandwich份量太少4位食單每最後埋單每人要$120,個人認為價錢合理,始終海傍餐廳既賣點係環境,呢間既環境唔錯,如果鐘意聽音樂既話建議係下層用餐,個feel幾好
因為之前一早已經訂左位,所以去到餐廳唔洗等位就入得

不過我地都唔想吸二手煙,所以就去左有冷氣既上層
2014-08-30
生日