2018-08-23 22 瀏覽
今日到我帶E先生去食好西。雖然只係觀塘工廈,但係裝修得好靚既西餐廳,係入面食野完全唔覺係工廈而且環境好大,舒服又唔迫,可以慢慢坐唔怕俾人趕人叫左一set晚餐再加38蚊任食沙律吧沙律吧都幾多野食,西瓜好甜竟然有彩色椒,仲有日式前菜就係中華沙律,螺肉同裙邊,同埋小朋友至愛既啫哩,正我最愛食餐前麵包,呢度包上枱暖暖的,質感軟鬆的,仲有陣陣果仁味,絕對講得上係好味道,可以添加就好喇!但紅湯沒特別,也不錯香煎帶子黑松露意大利飯帶子煎香兩面山內面做到岩岩好。每一啖飯都食到好香黑松露味再配上蟹子食又另一種口感,而旁邊的炸物估唔到係金菇菜,出奇地好好味豬肋骨配芝士焗瘋薯嘩!分量十足,上枱仲甘靚仔既豬肋排,每條骨都有醬汁山絕對孤寒,瘋薯同樣足料,超多芝士,仲有菠蘿甜甜酸酸開胃得黎又冇甘流包埋野食一個set都係二百蚊有找,分量大大份相當抵食

叫左一set晚餐再加38蚊任食沙律吧

沙律吧都幾多野食,西瓜好甜

但紅湯沒特別,也不錯

香煎帶子黑松露意大利飯

帶子煎香兩面山內面做到岩岩好。每一啖飯都食到好香黑松露味

豬肋骨配芝士焗瘋薯

嘩!分量十足,上枱仲甘靚仔既豬肋排,每條骨都有醬汁山

包埋野食一個set都係二百蚊有找,分量大大份
相當抵食

2018-07-12