2023-12-09 204 瀏覽
AppetizerOysters好新鮮salad、cheese同toast都好食~清清地唔會太飽🍽Main - carbonara pastapasta 質地剛剛好,掛汁而醬汁濃而不膩,啖啖芝味,係bacon冇上次咁香脆🍽Main - Pan Seared Pork Chop伴菜既薯蓉好滑,但冇咩味,連埋豬一齊食比較好件豬扒勁好食呀,煎得好香,肉嫩,肥瘦適中,就算食最瘦既部分都唔鞋口,而且唔係成口鬆肉粉果種淋,仲保持豬味既。🍽甜品 - PancakeVanilla ice cream好食,好香既vanilla,奶油感唔強,仲見到一粒粒籽,不過pancake我就一般,口感比較札實唔係我的菜。🍽甜品 - Crispy Apple Pie同樣有Vanilla ice cream,酥皮唔錯,同蘋果肉好夾,蘋果肉都唔會過甜。飲品諗住係頹頹餐飲,估唔到飲凍茶都好似去cafe咁有成壺比我架!職員態度都好好,值得再黎~
Appetizer
Oysters好新鮮
salad、cheese同toast都好食~清清地唔會太飽

🍽Main - carbonara pasta

🍽Main - Pan Seared Pork Chop
伴菜既薯蓉好滑,但冇咩味,連埋豬一齊食比較好

🍽甜品 - Pancake

🍽甜品 - Crispy Apple Pie

職員態度都好好,值得再黎~